جهرم

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی

لیست اخبار صفحه :1
سینوزیت و آنتی بیوتیک؛ نکات مهمی درباره سینوزیت و راههای درمان آن
آموزش سلامت

سینوزیت و آنتی بیوتیک؛ نکات مهمی درباره سینوزیت و راههای درمان آن

سینوس ها به حفره های توخالی و پر از هوایی اطلاق می شوند که در جمجمه قرار دارند و به واسطه روزنه ای باریک به مجاری هوایی در بینی متصل می شوند. انسان ها چهار جفت حفره سینوسی دارند. عفونت سینوسی زمانی رخ می دهد که یک میکروب نظیر ویروس، باکتری و یا قارچ در سینوس رشد کرده و روزنه های سینوسی را مسدود می کند. با این انسداد، ترشحات مخاطی و چرک موجود در مجاری سینوسی به سمت گلو و سوراخ های بینی روانه می شود. آلرژی و سرماخوردگی می تواند موجب سینوزیت شود. انحرافات تیغه بینی که راه انتقال ترشحات سینوس به بینی را می بندد، می تواند موجب سینوزیت شود. پولیپ های داخل بینی هم با انسداد راه ارتباطی بین سینوس ها و بینی، موجب سینوزیت می شوند. گاهی این راه ارتباطی باز است، ولی مژه های سینوس در اثر عاملی مانند خشکی هوا، آلودگی هوا و سیگار، فلج شده و ترشحات را خارج نمی کنند. در کودکان عوامل محیطی شایعی بر سینوس ها تاثیر می گذارند، نظیر حساسیت و آلرژی ها و بیماری هایی که در کودکان معمولا در مکان های عمومی، مدرسه، نوشیدن آب از بطری مشترک با دیگران، قرار گرفتن در معرض دود سیگار و آلودگی هوا به آنها مبتلا می شوند.

 رئیس دانشگاه ، در پیامی هفته پژوهش  و فناوری را  به محققین، اندیشمندان، اعضاء هیئت علمی و کارشناسان پر تلاش دانشگاه در عرصه تحقیق و پژوهش تبریک گفت.
هفته پژوهش

رئیس دانشگاه ، در پیامی هفته پژوهش و فناوری را به محققین، اندیشمندان، اعضاء هیئت علمی و کارشناسان پر تلاش دانشگاه در عرصه تحقیق و پژوهش تبریک گفت.

آغاز هفته پژوهش را صمیمانه به همه محققین، اندیشمندان، اعضاء هیئت علمی و کارشناسان پر تلاش دانشگاه در عرصه تحقیق و پژوهش تبریک و تهنیت عرض می کنم.

سرمایه گذاری در پژوهش از روش های شناخته شده برای توسعه کشورهاست؛ پیام تبریک معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به مناسبت هفته  پژوهش

سرمایه گذاری در پژوهش از روش های شناخته شده برای توسعه کشورهاست؛ پیام تبریک معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش

آغاز هفته پژوهش را به همه محققین، اندیشمندان، اعضاء هیئت علمی و دانشجویان پر تلاش دانشگاه علوم پزشکی جهرم تبریک عرض می نمایم. امروزه سرمایه گذاری در پژوهش از روش های شناخته شده برای توسعه کشورها است.

 یک تهدید خاموش اما بسیار جدی؛ کارگاه آموزشی مهار مقاومت میکروبی در جهرم

یک تهدید خاموش اما بسیار جدی؛ کارگاه آموزشی مهار مقاومت میکروبی در جهرم

در هفته جهانی آگاهی‌رسانی در زمینه مهار مقاومت میکروبی، کارگاه آموزشی ویژه‌ای در دانشگاه برگزار شد. این کارگاه با شعار "میکروب های مقاوم به دارو قابل دیدن نیستند ولی مبتلایان به آنها قابل مشاهده اند" به منظور افزایش آگاهی درباره خطرات مقاومت آنتی‌بیوتیکی و ارائه راهکارهای مقابله با آن برگزار گردید.

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام