غذا و دارو
جهرم به سمت سبد غذایی سالمتر حرکت میکند؛ همایش احیای نان کامل برگزار شد
با برگزاری همایش "احیای نان کامل" توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه، نانوایان جهرمی با روشهای پخت نان کامل آشنا شدند تا شهروندان به نان سالمتری دسترسی داشته باشند.
مهندس ماندانا زارع مدیر غذای معاونت غذا و داروی دانشگاه در گفتگو با وبدا جهرم گفت: «هدف اصلی این همایش، آشنایی نانوایان با روشهای تهیه آرد کامل و پخت نان کامل، ارتقای فرهنگ مصرف و کاهش ضایعات نان و تشویق نانوایان به اجرای طرح نان کامل در شهرستان بود.»
وی افزود: «مصرف نان کامل به دلیل دارا بودن فیبر بالا، ویتامینها و مواد معدنی بیشتر، میتواند به پیشگیری از بیماریهای مزمن مانند دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و برخی از انواع سرطان کمک کند. همچنین، نان کامل به دلیل داشتن شاخص گلیسمی پایین، باعث کنترل بهتر قند خون میشود.»
مهندس زارع در ادامه گفت: «امیدواریم با اجرای این طرح، شاهد افزایش مصرف نان کامل در شهرستان جهرم و بهبود وضعیت تغذیه مردم باشیم.»
مهندس زارع اضافه کرد: در این همایش که با مسئولین فنی، کارشناسان معاونت بهداشتی و معاونت غذا و دارو، مسئولین ارگانها و نهادهای شورای آرد و نان شهرستان نیز حضور داشتند، دکتر محمدرضا خواجه، نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات و عضو کمیته نان طیب استان قدس رضوی، به عنوان سخنران اصلی مطالب مهمی را در این زمینه بیان کرد. دکتر خواجه در سخنرانی خود به اهمیت مصرف نان کامل و مزایای آن برای سلامتی اشاره کرد و بر لزوم تغییر الگوی مصرف نان در جامعه تأکید نمود.
این همایش دو روزه با هدف ترویج فرهنگ مصرف نان کامل و ارتقای سلامت به همت فرمانداری ویژه شهرستان، جهاد کشاورزی، اداره صمت و صنف نانوایان جهرم با توجه به مصوبه شورای سلامت و امنیت غذایی و شورای آرد و نان جهرم توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، 16 و ۱۷ آبان ۱۴۰۳ در حال در سالن اجتماعات فرمانداری جهرم برگزار شد.