۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ آذر
مينا شهوندي دانشجوي دانشگاه علوم پزشكي جهرم در چهارمين المپياد ورزش هاي همگاني وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشكي موفق به كسب عنوان نائب قهرماني اين دوره از مسابقات شد .
دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي جهرم درچهارمين المپياد ورزشهاي همگاني دختران دانشگاهاي علوم پزشكي كشور درخشش چشم گيري داشته اند
كسب مقام نائب قهرماني مسابقات فريزبي در چهارمين المپياد ورزش هاي همگاني وزارت بهداشت توسط مينا شهوندي دانشجوي دانشگاه علوم پزشكي جهرم مقام

در اين المپياد حدود 700 ورزشكار دانشجو از 52 دانشگاه علوم پزشكي كشور در هشت رشته ورزشي دارت، فوتبال روميزي، فريزبي، داژبال، طناب‌زني، آمادگي‌جسماني، طناب‌كشي و روبيك در مجتمع فرهنگي، آموزشي و رفاهي خزرآباد ساري در حال رقابت هستند .

به گزارش مفدا-جهرم" در چهارمين المپياد ورزشهاي همگاني دانشجويان دانشگاههاي علوم پزشكي كشور دانشگاه جهرم در سه رشته دارت ، فريزبي و آمادگي جسماني شركت داشته اند.

در اين المپياد حدود 700 ورزشكار دانشجو از 52 دانشگاه علوم پزشكي كشور در هشت رشته ورزشي دارت، فوتبال روميزي، فريزبي، داژبال، طناب‌زني، آمادگي‌جسماني، طناب‌كشي و روبيك در مجتمع فرهنگي، آموزشي و رفاهي خزرآباد ساري  به رقابت خواهند پرداخت .

بعداز دوروز از گذشت مسابقات تابه اين لحظه دختران دانشگاه علوم پزشكي جهرم خوش درخشيده و ميناشهوندي ، فاطمه رستگار ، طاهره اميري و زهراكياني مقدم پرچم داران كاروان دانشگاه علوم پزشكي جهرم پرتلاش، درحال رقابت براي كسب مقام برترهستند.

تابه اين لحظه ميناشهوندي مقام دوم فريزبي ATM راكسب كرده است و فاطمه رستگاردر رشته فريزبي مسافت درحال مصاف با رقيبان خود به سرمي برد .

همچنين طاهره اميري دررشته آمادگي جسماني بعد از زدن ركوردهاي عالي منتظر جواب مسابقات است و زهراكياني مقدم در رشته دارت موفق به صعود به مرحله يك شانزدهم شده است .

چهارمين دوره المپياد ورزش‌هاي همگاني دانشگاه‌هاي علوم پزشكي در هشت رشته ورزشي اسفندماه جاري به ميزباني وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي در خزرآباد ساري درحال برگزاري است و 52 دانشگاه از دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور دراين سه رشته حضور دارند .

در اين المپياد رقابت در رشته‌هاي دارت، فريزبي، آمادگي جسماني و روبيك به‌صورت انفرادي و رشته‌هاي فوتبال روي ميزي، داژبال و طناب‌كشي به‌صورت تيمي برگزار خواهد شد و تنها رشته طناب‌زني به‌صورت انفرادي و تيمي برگزار خواهد.

گفتني است مراسم افتتاحيه چهارمين دوره المپياد ورزش‌هاي همگاني دانشجويان دختر دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور ساعت 16 روز جمعه سوم اسفندماه در سالن ورزشي دانشگاه علوم پزشكي مازندران برگزار و سوگند نامه المپياد توسط يكي از دانشجويان علوم ‍ پزشكي قرائت شد. همچنين مشعل اين المپياد در آيين افتتاحيه اين رويداد بزرگ ورزشي روشن شد . اين رقابت ها طي روزهاي يكم تا ششم اسفند ماه در خزرآباد ساري آغاز شده و ادامه دارد.

1397/12/06
مفدا-جهرم