۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۹ ارديبهشت
سیاره ما، سلامت ما؛ شعار دانش آموزان مدرسه ابتدایی شهید احقاق در پنجمین روز از هفته سلامت
به گزارش وبدا جهرم، امروز 21 اردی بهشت ماه 1401، به مناسبت هفته سلامت، برنامه ای نمادین با شعار "سیاره ما، سلامت ما" در مدرسه ابتدایی شهید احقاق برگزار شد.

بادکنک های رنگین در هوا، شور و اشتیاق دانش آموزان، طنین خنده های شیرین بچه ها، متن های زیبای نوشته شده، نقاشی های رنگین، سرود سلامت و ورزش صبحگاهی همه نشان از شوق و هیجان این برنامه نمادین بود. نجات آب، نجات زمین و نجات زندگی از دیگر شعار هایی بود که توسط دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت سر داده شد.

این برنامه نمادین با هدف محافظت از محیط زیست و کره زمین برگزار گردید  که هریک از دانش آموزان به عنوان سفیر سلامت و از آینده سازان کشور نقشی موثر در  حفظ و ارتقاء سلامت جامعه دارند.

در این برنامه معاون بهداشتی دانشگاه، برخی از مدیران این معاونت و تعدادی از مدیران آموزش و پرورش جهرم جضور داشتند. این حرکت نمادین با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه و آموزش و پرورش جهرم برگزار شد.

1401/02/21