۱۴۰۰ شنبه ۶ آذر
اولین آزمون صلاحیت های بالینی مامایی در دانشگاه برگزار شد
 اولین آزمون صلاحیتهای بالینی (آسکی) جهت پرسنل طرح مامایی در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وبدا جهرم؛ اولین آزمون صلاحیت های بالینی مامایی با شرکت 14 نفر در قالب 15 ایستگاه در دانشگاه برگزار شد.

هدف از برگزاری این آزمون پایش و تقویت اطلاعات بالینی نیروهای جدیدالورود در جهت ارائه خدمات با کیفیت به مادران و نوزادان بوده است.

پرسش و پاسخ حین معاینات فیزیکی،گرفتن شرح حال مناسب، انجام مهارت های عملی، پروسیجرهای مورد نیاز در بلوک زایمانی از قبیل احیای نوزادان و بزرگسالان، انجام زایمان و ترمیم اپی زیاتومی، مراقبت از نوزاد، خونریزی های مامایی و در نهایت مهارت های حل مسئله از جمله آیتم های مورد ارزیابی پرسنل مامایی در ایستگاه ها بود.

شایان ذکر است آزمون آسکی OSCE ازسال 85 تاکنون در دانشگاه علوم پزشکی جهرم جهت کلیه دانشجویان پزشکی، پیراپزشکی، رزیدنتی درحال برگزاری است و قدمت زیادی دارد.

این آزمون در تاریخ 10 مهر ماه 1400 توسط معاونت آموزشی و معاونت درمان دانشگاه و زیر نظر مستقیم دفتر خدمات مامایی، مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی(EDC)، مرکز مهارتهای بالینی(SKILL LAB) و با حضور ارزیابان و اعضای  هیات علمی برگزار شد.

همچنین کارشناسان EDC و EDO دانشکده پزشکی و بیمارستان های آموزشی، بیمارستان مطهری، مدیر حراست، نماینده IT، واحد سمعی، نیروهای خدمات و حفاظت فیزیکی در برگزاری این آزمون نیز همکاری داشتند.

1400/07/19