۱۴۰۰ سه شنبه ۲۷ مهر
مسابقه اقدامات کاهش خطر بلایا همراه با اهدای جایزه
به اطلاع کلیه همکاران گرامی می رساند به مناسبت گرامیداشت 21 مهرماه روز جهانی کاهش خطر بلایا (مصادف با 13 اکتبر 2021 ) واحد مدیریت خطر بلایا اقدام به برگزاری مسابقه با عنوان "اقدامات کاهش خطر بلایا " همراه با اهدای جایزه به برندگان به قید قرعه می نماید .
همکاران عزیز می توانند جهت دریافت فایل آموزشی ، در سایت دانشگاه ،قسمت معاونت بهداشتی-واحدهای فنی-گروه مدیریت و کاهش خطر بلایا – مواد آموزشی ، "فایل اقدامات کاهش خطر بلایا " را دانلود و مطالعه نمایند.
جواب مسابقه یک عدد ده رقمی از چپ به راست می باشد مثال: 1234123412
همکاران گرامی پاسخ صحیح را به همراه نام و نام خانوادگی - نام معاونت محل اشتغال و کد ملی به شماره 09173924276 واتساپ نمایند .
پایان زمان ارسال پاسخ مسابقه پنج شنبه تاریخ 22/7/1400 ، ساعت 14 می باشد
همکاران شاغل در کلیه معاونت های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی می توانند در مسابقه شرکت نمایند.
سوالات مسابقه از طریق واتساپ در گروه همکاران دانشگاه ارسال می گردد.
مسابقه
1400/07/14