۱۴۰۰ شنبه ۲ مرداد
موج پنجم
شرایط کرونایی حاد در جهرم؛ 50 درصد از نمونه ها مثبت می شود/ وضع بالینی بیماران بستری دیرتر به سمت بهبودی می رود
به گزارش وبدا جهرم؛ دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم:
 تعداد بیماران سرپایی مراجعه کننده به مراکز نمونه گیری  کرونا بالا و 50 درصد از نتیجه آزمایشات پی‌.سی.آر و رپید تست این بیماران مثبت است.

🔹در حال حاضر بیشتر بخش های بیمارستان پیمانیه به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص داده شده است.  اغلب بیماران با درگیری ریوی و در مراحل حاد بیماری به پزشک و بیمارستان مراجعه کرده اند.

🔹پایین آمدن سن مبتلایان و بستری افراد جوان در بیمارستان این را نشان می دهد که رعایت پروتکل های بهداشتی در بین جوانان و نوجوانان کم و حتی نسبتا به آن بی توجه شده اند.

🔹بستری بیماران مبتلا به بیماری های زمینه ای مانند دیابت و فشار خون، بالا است. این امر باعث می شود که وضع بالینی آنها دیرتر به سمت بهبودی رود.

🔹مرگ و میر افراد بر اثر ویروس جهش یافته دلتا دراستان های جنوبی کشور بالا و نمی خواهیم شاهد چنین اتفاق ناگوار در شهرستان باشیم.

🔹در بین بیماران سرپایی، افرادی وجود داشته اند که با وجود دریافت واکسن اما مبتلا به این بیماری شده اند. با دریافت واکسن هم باید پروتکل های بهداشتی را رعایت نمود.

🔹حضور در میهمانی و مراسم ها و عدم استفاده از ماسک دلیل بالا رفتن آمار مبتلایان در جهرم است.

🔹در این شرایط وخیم کشور لطفا سفر نروید. سفر عامل اصلی در انتقال و جا به جایی ویروس است.

🔹تا واکسینه نشدن جمعی افراد در کشور رعایت پروتکل های بهداشتی اولین و آخرین راه برای کنترل بیماری کرونا است.
1400/04/22