۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت
اهداء عضو
یک بانوی جوان با اهدا عضو به سه بیمار زندگی دوباره بخشید
یک بانوی جوان با اهداء عضو به سه بیمار زندگی دوباره بخشید
دختر جوان 23 ساله اهل شهرستان فسا با برداشت اعضایش  در بیمارستان پیمانیه جهرم و اهداء آنها،  سه بیمار را از مرگ نجات داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، دکتر قهرمان بمانا، معاون درمان دانشگاه گفت:  مرحومه "عاطفه مرادی کوچی" در 13 فروردین سال جاری به دلیل تصادف و ضربه به سر دچار مرگ مغزی شد.

وی ادامه داد: با رضایت خانواده مرحوم مرادی کوچی عمل برداشت عضو صبح امروز 16 فروردین ماه،  توسط جراح اعزامی از شیراز با موفقیت در اتاق عمل بیمارستان پیمانیه جهرم انجام و برای پیوند به بیمارستان بوعلی شیراز انتقال یافت.

کبد و دو کلیه مرحومه مرادی کوچی، به  ترتیب به آقایی 28 ساله از کوار، آقایی 24 ساله از ایذه و آقایی 33 ساله از بوشهر اهداء شد.

معاون درمان دانشگاه مراتب سپاس و قدردانی خود را به این خانواده بزرگوار تقدیم و از خداوند برای روح آن مرحومه طلب آمرزش کرد.
1400/01/17