۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت
ستاد شهرستانی کرونا
برگزاری جلسه اضطراری ستاد شهرستانی کرونا
به گزارش وبدا جهرم؛ مهندس مهدی شفیعیان فرماندار ویژه جهرم در ادامه جلسه با اشاره به کنترل بیماری در شهرستان گفت: تمام پارک ها و فضای سبز شهرستان تعطیل می شود. شخصا این موضوع را رصد می کنم.
به گزارش وبدا جهرم؛ مهندس مهدی شفیعیان فرماندار ویژه جهرم در ادامه جلسه با اشاره به کنترل بیماری در شهرستان گفت:  تمام پارک ها و فضای سبز شهرستان تعطیل می شود. شخصا این موضوع را رصد می کنم.

به مدت یک هفته تمام باشگاه های  ورزشی باید تعطیل شود.

تمامی تالارهای عروسی تعطیل می شود.

آزمایشگاه غفوری که آزمایشات پیش از ازدواج در آن انجام می شود تا اطلاع ثانوی تعطیل می شود.

تمام رستوران های شهر به صورت بیرون بر می بایست فعالیت داشته باشند.

دور کاری در تمام ادارات شهرستان باید اجرا شود در صورت عدم رعایت تخلف و به استانداری گزارش خواهد شد.

تا اطلاع ثانوی نماز جمعه و جماعت در شهرستان تعطیل خواهد بود.

فعالیت اماکن فرهنگی مانند سینما باید متوقف شود.

آموزش مدارس و سایر مراکز آموزشی مانند دانشگاه ها، آموزش عالی، آموزشگاه ها و غیره بصورت مجازی باشد.

جایگاه های سوخت از دیگر مکان هایی است که تردد در آن بسیار و باید بصورت جدی بر آن نظارت شود. متصدیان جایگاه های سوخت باید رعایت پروتکل های بهداشتی را جدی بگیرند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم:
 با افزایش بالای مبتلایان به کرونای انگلیسی  در شهرستان قطعا تا هفته آینده تخت بستری خالی در بیمارستان نخواهیم داشت.

دکتر محمد رحمانیان اظهار داشت:  شب گذشته 17 نفر در بخش کووید بیمارستان پیمانیه بستری شدند و تعداد کل بستری ها به 50 نفر رسیده است.

وی گفت:  شب گذشته جوان 26 ساله به بیمارستان مراجعه داشته که 70 درصد ریه آن درگیر بوده است.

اکثر بیماران مبتلا به ویروس جهش یافته انگلیسی هستند.

وی با اشاره به مثبت شدن 90 نمونه تشخیصی کرونا در صبح امروز گفت: تا دو روز آینده وضعیت جهرم قرمز خواهد شد. اگر به همین روال جلو رویم قطعا تا هفته دیگر تخت خالی بستری در بخش کووید بیمارستان پیمانیه نخواهیم داشت.

به گفته وی رعایت شیوه نامه های بهداشتی در روستاهای شهرستان به هیچ عنوان رعایت نمی شود.

نگران افزایش مبتلایان و فوتی های ناشی از این بیماری هستیم. سوی جهش یافته انگلیسی به شدت خطرناک و کشنده هست.

محیط سربسته مانند تالارها، رستوران ها، کافه ها و باشگاه های ورزشی از مکان های خطرناک انتقال بیماری است.

وی گفت: 30 درصد مریض های بستری مبتلا به کرونا در بیمارستان جهرم از شهرهای اطراف هستند.

این جلسه 16 فروردین 1400 در فرمانداری ویژه جهرم برگزار شد.
1400/01/17