۱۳۹۹ شنبه ۹ اسفند
روز مهندس
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم در پیامی پنجم اسفندماه روز مهندس را به فعالان و تلاشگران این عرصه تبریک گفت
به گزارش وبدا جهرم در متن پیام تبریک دکتر محمد رحمانیان آمده است:

🔸مهندسان پرتلاش، متخصص و متعهد، با هنر و تفکر سازندۀ خود چرخ‌های توسعه سازمان را به حرکت واداشته‌اند و آنچه از جان‌مایۀ تخصص این قشر پرتلاش برآمده است باعث اعتلای خدمات و پیشرفت‌های زیرساختی در حوزۀ سلامت شده است.

🔸پنجم اسفندماه در پاسداشت دانشمند فرزانه ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندس نامگذاری شده که فرصت مغتنمی برای قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی این متخصصان متعهد است.

🔸خرسندیم که حیطه های فعالیت این  مهندسان عزیز در حوزه های مختلف  فناوری اطلاعات، عمران، تجهیزات پزشکی، تاسیسات، بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای در ایام بحران کرونا نیز به شکلی منسجم نمود پیدا کرد و در ادامه مسیر خدمت رسانی خللی ایجاد نشد. ما در این دوران سخت، شاهد تلاش و فداکاری های بسیار، از این عزیزان بودیم.

🔸اینجانب ضمن قدردانی از خدمات شایان و گرانقدر مهندسان کوشای خانواده دانشگاه علوم پزشکی جهرم، این روز را به یکایک مهندسان شریف این مجموعه تبریک عرض نموده و برای ایشان توفقیات روزافزون را از درگاه ایزدمنان مسئلت دارم.

🔹 *دکتر محمد رحمانیان*
*رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم*