۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ آذر
كاريكاتور فشار خون اثر اميرحسين پروين از دانشگاه علوم پزشكي جهرم موفق به كسب عنوان رتبه اول بخش فرهنگ سلامت دهمين جشنواره بين‌المللي سيمرغ شد .
رتبه اول رشته كاريكاتور بخش فرهنگ سلامت دهمين جشنواره بين‌المللي سيمرغ از آن جهرم شد
به گزارش مفدا -جهرم " در مراسم نخستين اختتاميه بخش هنرهاي تجسمي كه دوشنبه 27 آبان ماه 98 در پرديس تئاتر تهران برگزار شد، برگزيدگان بخش هنرهاي تجسمي دهمين جشنواره بين‌المللي سيمرغ معرفي شدند .

در مراسم نخستين اختتاميه  بخش هنرهاي تجسمي كه دوشنبه 27 آبان ماه 98 در پرديس تئاتر تهران برگزار شد، برگزيدگان بخش هنرهاي تجسمي دهمين جشنواره بين‌المللي سيمرغ معرفي شدند .

دانشگاه علوم پزشكي جهرم همانند گذشته با كسب رتبه اول رشته كاريكاتور از بخش فرهنگ سلامت، با اثر برگزيده امير حسين پروين بار ديگر خوش درخشيد .

امير حسين پروين دانشجوي خوش نام پزشكي 93 دانشگاه با حضور پر رنگ خود، دو سال متوالي موفق به كسب عنوان برتر اين بخش از جشنواره بين اللملي سيمرغ و يكي از برگزيدگان هنرهاي تجسمي اين جشنواره بوده است .

1398/08/28