۱۴۰۱ جمعه ۲۱ مرداد
5. ترویج پدر و مادر شدن زوج ها
مقررات کلی جشنواره
1. شرکت برای عموم آزاد است
2. تکمیل وارسال فرم تقاضا به منزله قبول کامل مقررات جشنواره است.
3. اثار ارســالی باید دارای ایده های نوآورانه ، خلاقانه و اثر بخش باشد.
4. هر فرد می تواند در هر محور با حداکثر 3 اثر شرکت نماید. برای شرکت در هر رشته، فرایند ثبت نام باید به طور جداگانه انجام شود.
5. تمام شرکت کنندگان باید از طریق نشانی اینترنتی https://rp.mazums.ac.ir در جشنواره ثبت نام و آثار خود را ارسال کنند.
6. مشخصات کامل صاحب اثر باید در صفحه جداگانه ای تایپ و به همراه اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شود.
7. شرکت‌کننده در جشنواره به عنوان مالک اثر شناخته می‌شود و مسئولیت اصالت اثر و رعایت حق کپی رایت با ارسال کننده می باشد. در صورتی که در مراحل داوری داوران در خصوص استناد و مالکیت اثری مردد شوند، شرکت‌کننده موظف است مستندات خود را جهت بررسی به دبیرخانه جشنواره ارسال کند. در غیر این صورت از فرآیند داوری حذف می‌شود.
8. دبیرخانه مجاز به استفاده از مواد ارسالی جهت انجام امور رسانه ای و اطلاع رسانی است.
9. آثاری که قواعد شرکت را رعایت نکرده باشند، پذیرفته نخواهند شد و عدم تحویل نسخه تا زمان مقرر به منزله انصراف ازحضور در جشنواره تلقی خواهدشد.
* مقررات بخش انیـمیشن ، موشـن و کلـیپ
1. آثار در قالب مستند ، داستانی و پویانمایی پذیرفته می‌شوند .
2. مدت زمان فیلم‌ها در بخش موشن نباید بیشتر از2 دقیقه و در بخش های انیـمیشن و کلـیپ بیشتر از 5 دقیقه باشد.
3. فیلم‌ها ابتدا باید در یکی از سامانه های آپلود در اینترنت بارگذاری شده و لینک آن در فرم ثبت‌نام جشنواره به نشانی .... درج گردد.
4. تمامی آثار ارسالی بایستی با کادر افقی و نسبت تصویرهای 9×16 ویا 3×4 و در ابعاد حداقل 720 ×1280 فیلمبرداری شده باشند.
5. فرمت‌های قابل قبول جشنواره به شرح زیر است
H.264 MP4 1080p یا H.264 MOV 1080p یا MPEG 1080p H.264
لطفا از ارسال فیلم هایی که استانداردهای فنی و کیفیت نمایش نداشته باشند مانند 3GP خودداری فرمایید.
* مقررا ت بخش طراحی پوستـر و طـراحـی گرافیک
1. آثار ارسالی در این بخش باید با کیفیت مطلوب300 Dpi و در قطع A3 و حجم هر اثر حداقل 5 مگابایت و حداکثر 15 مگابایت باشد.
* مقررات بخش پیشنهادات و نظرات کاربردی
1. آثار مورد نظر باید با رعایت اصول حروف نگاری با فونت B Nazanin، سایز 14px، فاصله خطوط سایز 5/1 به صورت کامل با عنوان مشخص با هر دو فرمت pdf و word در هنگام ثبت اثر در سامانه جشنواره بارگذاری شوند.
* مقررات بخش تیتر و جملات کوتاه تاثیرگذار
1. تیتر و جمله باید با رعایت اصول حروف نگاری با فونت B titr، سایز 14px، با هر دو فرمت pdf و word در هنگام ثبت اثر در سامانه جشنواره بارگذاری شوند.
* مقررات بخش داستـان کوتـاه و فیلم نامـه
1. آثار باید با رعایت اصول حروف نگاری با فونت B Nazanin، سایز 14px، فاصله خطوط سایز 5/1 به صورت کامل با هر دو فرمت pdf و word در هنگام ثبت اثر در سامانه جشنواره بارگذاری شود.
2. از داستان ها و فیلمنامه‌های ارسالی نباید فیلمی تولید شده باشد.
3. لازم است خلاصه داستان و فیلم‌نامه ، حداکثر یک صفحه A4 در بخش اول فایل ارسالی آورده شود.
4. داستان و فیلمنامه می تواند حداکثر تا 30 صفحه باشد.
5. لازم است در داستان و فیلمنامه اقتباسی، منبع اقتباس در صفحه اول فایل ارسالی ذکر شود.
6. بارگذاری عکس نویسنده داستان و فیلمنامه در زمان ثبت نام ضروری است.
گاه شمار جشنواره
آخرین مهلت ثبت نام وارسال آثار 31 مرداد 1401
پایان داوری آثار و اعلام نتایج 30 شهریور 1401
جوایز جشنواره