۱۴۰۱ جمعه ۲۱ مرداد
چالش های حکمرانی رسانه و فضای مجازی در حوزه سبک زندگی

مرکز آموزش مدیریت دولتی برگزار می نماید

«چالش های حکمرانی رسانه و فضای مجازی در حوزه سبک زندگی»

گسترش فضای رسانه ای به ویژه فضای مجازی در دوران حاضر همچنان که موجب تسهیل در ارائه فناوری ها و خدمات جدید در زندگی مردم شده است نیازمند شناخت صحیح و مواجهه فعالانه با آن نیز می باشد. مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در فرمایشات خود  بر رویکرد فعالانه، خردمندانه و مبتکرانه با فضای مجازی تاکید داشته اند. در این راستا مرکز آموزش مدیریت دولتی در نظر دارد چهارمین نشست علمی تخصصی در سال جاری را با عنوان «چالش های حکمرانی رسانه و فضای مجازی در حوزه سبک زندگی» با سخنرانی جناب آقای دکتر محمد رضا برزویی  عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) در روز شنبه  1401/04/25 از ساعت 10:00 الی 12:00 به صورت برخط (آنلاین) برگزار نماید.

از کلیه کارکنان و مدیران محترم دعوت می شود به منظور ثبت نام و اعلام حضور در نشست مذکور به نشانی https://Lms.smtc.ac.ir مراجعه و یا در صورت لزوم برای دریافت هرگونه اطلاعات مورد نیاز با تلفن42501236  و 42501521 تماس حاصل نمایند.

1401/04/22