۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
نمایشگاه تخصصی بین المللی سلامت استان فارس
حضور دانشگاه علوم پزشکی جهرم در نخستین نمایشگاه تخصصی بین المللی سلامت استان فارس
به گزارش وبدا جهرم، نخستین نمایشگاه تخصصی بین المللی خدمات پزشکی، درمانی، بهداشتی و گردشگری سلامت در قطب پزشکی جنوب کشور، استان فارس از تاریخ 2 لغایت 5 آذر 1401 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان فارس برگزار می شود.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی جهرم در کنار دیگر دانشگاه های علوم پزشکی فارس در این نمایشگاه حضور دارد و فعالیت ها و اقدامات موثری که در جهت توسعه بهداشت و سلامت شهرستان جهرم از سال های پیش تا کنون داشته است در معرض عموم قرار خواهد داد.

معرفی خدمات پزشکی، درمانی و بهداشتی، ترویج تغذیه سالم و معرفی محصولات سلامت محور، آشنایی با جدید ترین دستاورد های علمی و فناوری های نوین پزشکی، گسترش و فرهنگ سازی طب سنتی ایرانی و اسلامی و توسعه گردشگری سلامت از محورهای این نمایشگاه بین المللی است.

این نمایشگاه از ساعت 13 الی 20 جهت بازدید کنندگان فعال و علاقمندان می توانند از غرفه های سلامت آن بازدید نمایند.

گفتنی است سالن سرو، غرفه 13 متعلق به دستاورد های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی جهرم است.
1401/09/01

دانشگاه علوم پزشکی جهرم