۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
به مناسبت هفته بسیچ
آغاز به کار اولین روز از نمایشگاه فرهنگی حجاب و عفاف "یاس"
به گزارش وبدا جهرم، نمایشگاه فرهنگی حجاب و عفاف یاس با هدف ترویج فرهنگ حجاب و عفاف از امروز 30 آبان ماه 1401 به مدت 3 روز، جهت کارکنان و دانشجویان در پردیس دانشگاه افتتاح شد.

در این نمایشگاه انواع روسری، مقنعه، ست ساق و روسری، ست کیف و ده‌ها وسایل متنوع و جذاب با قیمت مناسب جهت بازدید کنددگان عرضه شده است.

همین طور در کنار این نمایشگاه، نمایشگاه نقاشی و خطاطی که آثار زیبای کارکنان هنرمند دانشگاه است در معرض نمایش گذاشته شده است. گفتنی است تعدادی از آثار این نمایشگاه نیز متعلق به فرزندان کارکنان با موضوع آزاد است.

این نمایشگاه توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر، ستاد عفاف و حجاب و بسیج جامعه پزشکی دانشگاه برپا شده است.

1401/09/01

دانشگاه علوم پزشکی جهرم