۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
آزمون جامع توجیهی بدو خدمت
سومین دوره «آزمون جامع توجیهی بَدو خدمت» ، همزمان با سراسر کشور، در دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد
سومین دوره آزمون کشوری جامع توجیهی بدو خدمت ویژه کارکنان جدید الاستخدام امروز پنج شنبه 26 آبان ماه 1401 در یک نوبت به صورت حضوری و الکترونیکی در مرکز آزمون های دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد.

به گزارش وبدا جهرم، دکتر مهدی مصلی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه:

این آزمون شامل نیروهای استخدامی سال 1399 و 1400 و نیروهای تبدیل وضعیت شده ( که قبلا شرکتی و طرحی بودند) می شد و تمامی کارکنان جدیدالاستخدام ملزم به شرکت در این آزمون و کسب نمره قبولی بودند.

81 نفر از فراگیران صبح امروز در این آزمون شرکت کردند. این آزمون بصورت مجازی و آنلاین همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

نیروهای استخدامی جدید مشمول گذراندن آزمون جامع توجیهی بدو خدمت هستند. این افراد از زمان استخدام به مدت 2 سال فرصت دارند تا دوره توجیهی بدو خدمت را با موفقیت طی نمایند.

در صورتی که کارمند در آزمون توجیهی بدو خدمت غیبت داشته باشد یا مردود شود از شرکت در نوبت بعدی محروم خواهد شد. شرکت کنندگانی که در آزمون توجیهی بدو خدمت برای بار دوم مردود می شوند پس از پرداخت هزینه می توانند در دوره بعد شرکت نمایند.

گفتنی است این آزمون صبح امروز با حضور نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت توسط واحد مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری و مدیریت حراست، با همکاری اداره فناوری اطلاعات و آموزش مجازی دانشگاه برگزار گردید.
1401/08/26

دانشگاه علوم پزشکی جهرم