دانشگاه علوم پزشکی جهرم
برگزاری جلسه بررسی استاندارهای بیمارستانی+عكس
جلسه بررسی استاندارهای بیمارستانی در راستای اعتباربخشی در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.
جلسه بررسی استاندارهای بیمارستانی در راستای اعتباربخشی در معاونت درمان برگزار شد.

پیرو برگزاری جلسات و کارگاههای آموزشی پیرامون بازآموزی و ابلاغ استاندارهای تصحیح شده اعتبار بخشی ملی از سوی دفتر نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت، جلسه ای با موضوع بررسی و اطلاع رسانی لازم همچنین اشتراک اطلاعات و تغییرات انجام شده در خصوص این استانداردها و سنجش های مربوطه در خصوص وضعیت بیمارستان های دانشگاه جلسه ای در معاونت درمان با حضور جمعی از کارشناسان نظارت و مسئولین بیمارستانها برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد پس از ابلاغ رسمی استانداردها جدید مجددا جلسات آموزشی و توجیهی بعدی برگزار شده و همچنین برنامه ریزی لازم در راستای خود ارزیابی و ارزیابی داخلی بیمارستانها صورت گیرد.

1393/07/06