۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۱ خرداد
رختشويخانه

دستورالعمل مواد شوينده در رخشويخانه

-         كليه كاركنان رختشويخانه در زمان تفكيك ، طبقه بندي و شستشوي لباس ها و ملحفه ها بايد از لباس كار مناسب ، دستكش ايمني ، ماسك فيلتردار ( N95) ، چكمه و پيش بند ضد آب استفاده كنند و بهداشت فردي را رعايت كنند .

-         سيگار كشيدن و غذاخوردن در رختشويخانه ممنوع است .

فرآيند رختشويخانه :

الف ) جمع آوري ، انتقال و تفكيك البسه آلوده

ب ) مرحله شستشو

ج ) مرحله خشك كردن و اتوكشي

د ) بسته بندي و نگهداري البسه و منسوجات تميز

در مرحله شستشو به ترتيب مراحل زير بايد صورت گيرد :

1. شستشو با آب سرد : به منظور رفع خون، كليه ملحفه ها ، پتوها ، روبالشتي ، لباس ها و ... بايد به مدت 15 دقيقه با آب سرد شسته شوند.

2. شستشو با آب داغ و دترجنت ( تايد ) :

در اين مرحله كليه ملحفه ها و ... بايد با آب با درجه حرارت 70 درجه سانتي گراد به مدت 45 دقيقه شسته شود و استفاده از تايد به ميزان لازم ( بستگي به ميزان آلودگي منسوجات دارد .)

3. افزودن ضدعفوني كننده:

استفاده از آب ژاول به عنوان سفيدكننده و ضدعفوني كننده به ميزان لازم ( حداقل يك ليتر در يك ماشين لباس شويي 50 كيلوگرمي ) استفاده شود و حداقل 45 دقيقه اين كار انجام شود .

4. آبكشي : بعد از مراحل فوق ، آبكشي انجام شود .    

توجه: تعداد ملحفه يا لباس نبايد از 25 عدد در هر ماشين لباسشويي تجاوز كند .                       

مسئول بهداشت محيط بيمارستان

دانلود فايل ورد...دانلود فايل pdf

تاریخ :
1396/01/05
تعداد بازدید:
1217
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal