۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
برگزاری وبینار مختص مسئولین دفاتر استعداد درخشان دانشگاههای منطقه 5 آمایشی
وبینار دفاتر استعداد درخشان منطقه 5 آمایشی
وبینار دفاتر استعداد درخشان کلان منطقه 5
وبینار مختص مسئولین دفاتر استعداد درخشان منطقه 5 آمایشی مورخ 1401/05/12 با حضور سرکار خانم دکتر رحیمی پور مسئول دفتر استعداد درخشان مرکز مطالعات و توسعه دانشگاه و سرکار خانم نظری کارشناس دفتر با دانشگاههای کلان منطقه 5 و حضور جناب آقای دکتر  محمد بهناز مدیر محترم امور نخبگان و دانشجویان استعداد درخشان برگزار گردید.در این وبینار سرکار خانم دکتر رحیمی پور به ارائه گزارش کاملی از فعالیتهای انجام شده و در حال انجام دفتر استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی جهرم که زیر نظر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی فعالیت دارد ، پرداختند . در ادامه به منظور بهبود روند انجام فعالیتها پیشنهاداتی نیز مطرح کردند.در پایان جلسه جناب آقای دکتر محمد بهناز ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای انجام شده در دفتر استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی جهرم جهت ارتباط هر چه بیشتر دفاتر استعداد درخشان دانشگاهها  با مدیریت  امور نخبگان مطالبی را عنوان فرمودند.

1401/05/19

دانشگاه علوم پزشکی جهرم