سمينار ارتقا سلامت خانواده با ايمني غذا در تالار علامه اميني با حضور گسترده والدين دانش آموزان به همت معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در اين سمينار دكتر رحيم رئوفي طي سخناني گفت: ارتقا سلامت خانواده بايد جزو اولويت هاي مهم جامعه باشد امروز سلامت غذايي خانواده يكي از مولفه هاي مهم ايمني غذايي به شمار مي رود.
وي افزود: ايمني غذايي بايد از خانواده ها شروع شود تا گروه هاي هدف شكل گيرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي جهرم با اشاره به روز جهاني سلامت بيان كرد: شعار روزجهاني سلامت، امسال ايمني غذا از مزرعه تا سفره نامگذاري شده كه يك دقت نظر اساسي از سوي متوليان و مردم به خصوص خانواده ها مي طلبد بر همين اساس بايد از مزرعه تا خانه يك مسير و هدف گذاري دقيقي در اين خصوص شود تا غذاي سالم و كامل به انسان برسد.
در ادامه رئيس دانشگاه با شركت در يك پنل به همراه مدير امور بيماريهاي معاونت بهداشتي و كارشناس غذايي معاونت غذاو دارو به سئوالات حاضران پاسخ داد.
در خاتمه نيز يك مسابقه جهت افراد شركت كننده در پنل برگزار شد.
يادآور مي شود در راستاي ارتباط بيشتر و رودر رو با مردم سمينارهاي حوزه هاي سلامت اعم از بهداشتي و غذايي به صورت پنل و با حضور گروه هاي هدف و مردمي برگزار مي شود.