۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ فروردين
بازدید رئیس دانشگاه از مراحل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود
همزمان با دومین روز ثبت نام از دانشجویان جدیدالورود، رئیس دانشگاه از چگونگی و مراحل ثبت نام این دانشجویان بازدید کرد.
همزمان با دومین روز ثبت نام از دانشجویان جدیدالورود، رئیس دانشگاه از چگونگی و مراحل ثبت نام این دانشجویان بازدید به عمل آورد.

دکتر رحیم رئوفی  در این بازدید از قسمت های سلامت سنجی دانشجویان، مشاوره و مراحل ثبت نام بازدید کرد و با خانواده های دانشجویان در خصوص رضایتمندی آنها گفت و گو کرد.

دکتر رئوفی در حاشیه بازدید از مراحل ثبت نام دانشجویان جدید الورود دانشگاه طی سخنانی گفت: ثبت نام  به مدت چهار روز انجام می شود و دانشجویان ورودی جدید طبق برنامه در روز تعیین شده با مراجعه به دانشگاه ثبت نام خود را انجام می دهند.

وی تعداد ورودی های امسال را حدود 180 نفر بیان کرد و افزود: امسال در ۶ رشته پزشکی، پرستاری، اتاق عمل، هوشبری، بهداشت و 3 دانشجوی کارشناس ارشد در رشته انگل شناسی داریم.

دکتر عبدالهی مدیر دانشجویی دانشگاه نیز در این بازدید توضیحاتی در مورد روند ثبت نام و اقدامات انجام شده جهت رفاه و آسایش دانشجویان و همراهان آنها همچنین تمهیدات صورت گرفته به منظور تسریع در فرایند ثبت نام به رئیس دانشگاه ارائه کرد.

یادآور می شود ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید توسط تشکل های مختلف دانشجویی تشکیل شده و به هر دانشجو در بدو ورود بسته هایی فرهنگی، راهنمای دانشگاه، نقشه شهرستان، پمفلت مشاوره و رفاه دانشجویی و غیره اهدا همچنین برای آنان پرونده سلامت تشکیل می شود.










تاریخ:
1393/06/23
تعداد بازدید:
439
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal