دکتر رحیم رئوفی در سمینار اصول مدیریت در قرآن کریم طی سخنانی با اشاره به شاخص های مدیریت از دیدگان قرآن کریم اظهار کرد: ابعاد زندگی باید بر مبنای قرآن شکل بگیرد و شاخص ها و اصول مدیریت نیز خارج این قاعده نیست و در حقیقت استانداردهای مدیریت همان چیزی می باشد که در قرآن کریم بیان شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم زندگی بشر را به عنوان پاره خطی که بی انتهاست برشمرد و با اشاره به حدیثی از پیامبر اسلام(ص) افزود: حضرت محمد(ص) سه مولفه دانایی، تقوا و فرصت برطرف کردن عیوب را به عنوان سه هدیه و خیری که از جانب خداوند به افراد می رسدعنوان کردند، که امیدواریم که در این فرصت کوتاه عمر انسان، خداوند این خیر را نصیب ما کند.
دکتر رئوفی با ذکر برخی استانداردهای مدیریت بیان کرد: حسن خلق، ساعی بودن و وقت گذاشتن همراه با مشاوره داشتن، اعتراف به ضعف همچنین تلاش در جهت ارتقاء شخصی از شاخص های مدیریت از دیدگاه قران می باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم توجه به فضائل و رذائل در اخلاقی را یکی از مهمترین وظایف مومنین برشمرد و افزود: همانگونه که مورد تاکید قرآن می باشد، تذکر دادن از وظایف افراد مومن است و همه افزاد نیازمند ذکر و تذکر بوده و مطمئنا از تذکر نفع می برند.
در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدحسین مدبر مدیر گروه معارف دانشگاه، 91 شاخص مدیریتی از دیدگاه قرآن بیان کرد و مدیران دانشگاه به مدت 8 ساعت با آموزه ها و پیام های اصول مدیریت در قرآن کریم آشنا شدند.