۱۴۰۲ يکشنبه ۶ فروردين
تشریح برنامه های كمیته زنان و مامائی اولین كنگره بین المللی اخلاق تولید مثل
دکتر راسخ جهرمی گفت: باید در زمینه افزایش تولیدمثل و درمان ناباروری کارهای جامع علمی صورت گیرد.
مسئول کمیته علمی زنان و مامائی اولین کنگره بین المللی «اخلاق تولید مثل» اظهار کرد: باید در زمینه افزایش تولیدمثل و درمان ناباروری کارهای جامع علمی صورت گیرد.

دکتر اطهر راسخ جهرمی  در جمع خبرنگاران ضمن تشریح برنامه های کنگره بین المللی اخلاق تولیدمثل گفت: خانواده یکی ازاساسی ترین  و مهمترین نهادهای اجتماعی به شمار می رود و نخستین مرتبه زندگی اجتماعی بشر نیز از نهاد خانواده آغاز می‌گردد به طوریکه هر تغییر ارزشمندی در حوزه خانواده باعث تغییرات مهمی در  سطح جامعه می گردد.

مسئول کمیته علمی زنان و مامائی کنگره بین المللی اخلاق تولید مثل  بیان کرد: باروری در جمعیت‌شناسی مفهوم مهمی قلمداد می‌‌شود و در افزایش یا کاهش جمعیت به طور مستقیم تأثیرگذار بوده، به طوریکه باروری از دیدگاه جمعیت‌شناسان جزو وقایع چهارگانه‌ی حیات قلمداد می شود اما در این سالها فرزندآوری و رشد جمعیت دستخوش تغییر و تحولات بسیاری شده است.

دکتر راسخ جهرمی بابررسی عوامل موثر بر کاهش جمعیت در ایران اظهار کرد: رخداد کاهش جمعیت بیانگر این است که  باید برنامه‌‌ریزی صحیحی برای رشد فرزند آوری انجام شود تا منجر به بحران کاهش جمعیت و پیرشدن جامعه ایران نشود.

وی تصریح کرد: باید در زمینه افزایش تولیدمثل و درمان ناباروری کارهای علمی و جامعی صورت گیرد و متخصصین اخلاق پزشکی در حوزه های پزشکی و فقهی در این راستا موضوع را تبیین نمایند، البته این موضوع مدنظر مقام معظم رهبری بوده و ایشان بر این امر صحه گذاشتند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جهرم تصریح کرد: سیاست‌گذاری‌‌ در سطح گسترده و فرهنگ‌‌سازی در سطح خانواده‌‌ها برای فرزندآوری الزامی است و دراین راستا ، بر روی خانواده ها باید سرمایه گذاری کرد تا این فرهنگ که خانواده علی رغم شرایط اقتصادی و فرهنگی مناسب، به یک فرزند بسنده می کند؛ تغییر یابد.

مسئول کمیته علمی زنان و مامائی کنگره بین المللی اخلاق تولید مثل  خاطرنشان کرد: از عوامل مهم، در ترویج فرهنگ فرزندآوری، ایجاد امید به آینده در تامین شرایط فرهنگی فرزندانی است که پا به عرصه حیات می گذارند.

 دکتر راسخ عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که در این کنگره ارائه می‌شود تولد فرزند سوم در خانواد‌ه و مسائل مرتبط با آن است که در حال حاضر با توجه به اینکه این اتفاق به‌ندرت رخ می دهد و درصد بالایی از والدین 1 یا 2 فرزند بیشتر ندارند، یکی از مسائل پیش روی جامعه به شمار می رود.

یادآور می‌شود اولین کنگره بین‌المللی اخلاق تولیدمثل و سومین همایش ملی اخلاق و شیوه های نوین درمان ناباروری27 الی 29 آذرماه با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی در دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار می‌شود.

 
تاریخ:
1392/09/18
تعداد بازدید:
691
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal