۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين
برگزاري جلسه شوراي سلامت و امنيت غذايي جهرم+عكس
فرماندار ويژه جهرم گفت: مسئله سلامت و بهداشت مردم بر بسياري از مسائل ديگر اولويت دارد.

 فرماندار ويژه جهرم گفت: مسئله سلامت و بهداشت مردم بر بسياري از مسائل ديگر اولويت دارد.

عليرضا صحرائيان در جلسه شوراي سلامت و امنيت غذايي جهرم طي سخناني گفت: تامين امنيت و سلامت جامعه دو وظيفه مهم دولتبه شمار مي رود كه تحقق اين دو وظيفه آرامش روحي و رواني در جامعه ايجاد مي كند  و مردم را نسبت به آينده  خوش بين و اميدوار مي كند.

فرماندار ويژه جهرم مصوبات شوراي امنيت غذايي و سلامت را لازم الاجرا دانست و افزود: مسئله سلامت و بهداشت مردم بر بسياري از مسائل ديگر اولويت دارد و متوليان امر موظف هستند به منظور حفظ و ارتقاء سلامت و بهبود كيفيت زندگي مردم، تدابير لازم را اتخاذ نموده و در حفظ قلمرو سلامت همگاني جامعه قاطعانه اقدام كنند.

صحرائيان تاكيد كرد: موضوع سلامت و بهداشت مردم از هميت بسيار بالايي برخوردار است و بايستي با متخلفان به حريم سلامت مردم برخورد شود زيرا سلامت نقش كليدي در هدف گذاري هر جامعه دارد.

در ادامه دكتر محمد رادمهر معاون توسعه مديريت و منابع انساني دانشگاه علوم پزشكي جهرم طي سخناني با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهاني در خصوص ايمني غذا از مزرعه تا سفره گفت: امنيت غذايي و سلامت مردم مهمترين اولويت وزارت بهداشت به شمار مي رود كه در اين خصوص ما در سطح شهرستان جهرم با همكاري ديگر دستگاه ها اقدامات خوبي در جهت كنترل بيماريها، و نظارت بر امر آب آشاميدني و مراكز توزيع مواد غذايي و مصرفي مردم داشتيم.

وي افزود: سعي كرديم در امر خدمات رساني به مردم در بيمارستان ها و مراكز بهداشتي درماني همه امكانات و نيروها بسيج شوند تا در سطح شهرستان جهرم خدمات رساني به نحو احسن انجام گيرد.  

 
 
 
 
 
تاریخ:
1394/05/17
تعداد بازدید:
50
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal