۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ فروردين
ديدار رئيس دانشگاه با اعضاي هيأت علمي و اساتيد علوم پايه + عكس
دكتر رئوفي با اعضاي هيأت علمي و اساتيدعلوم پايه گفت: اساتيد بازوي هر دانشگاه در روند توسعه زيرساخت هاي آموزشي مچموعه به شمار مي روند.
 
  دكتر رحيم رئوفي در ديدار با اعضاي هيأت علمي و اساتيد علوم پايه دانشگاه گفت: اساتيد بازوي هر دانشگاه در روند توسعه زيرساخت هاي آموزشي مچموعه به شمار مي روند به طوريكه ايده ها و تحقيقات شما دانشگاه را به سمت توسعه حركت مي دهد.

دكتر رئوفي اظهار داشت: مركز رشد سلامت يكي از دستاوردهاي مهم دانشگاه در حوزه عملياتي كردن تحقيقات و اختراعات دانشگاه به شمار مي رود به طوريكه بنده در بازديدي كه از مركز داشتم ايده اي كه هنوز نتوانسته بودم عملي كرده با هم انديشي با اعضا و پيگيري آقاي نادري زاده كارآفرين برتر كشور موفق به ثبت و عملياتي كردن اين ايده شدم.

دكتر رئوفي در خاتمه ضمن قدرداني از تلاش هاي اساتيد علوم پايه تصريح كرد:بنده و هيات رئيسه دانشگاه هميشه در خدمت شما اساتيد محترم بوده و آماده پاسخگويي و رفع مشكلات شما عزيزان بوده و هستيم.

در ادامه چند تن از اساتيد ضمن بيان مسايل و مشكلات در مورد موضوعات مختلفي از قبيل رفاهي، آموزشي و غيره مطالبي بيان كردند.

اين مراسم با برگزاري نماز جماعت و ضيافت افطار به پايان رسيد.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
تاریخ:
1394/04/15
تعداد بازدید:
36
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal