درمان/ بیمارستان سیدالشهداء(ع)
تفاهمنامه راهبردی سازمان انرژی اتمی و علوم پزشکی جهرم؛ توسعه فناوری پلاسما در خدمت سلامت
در نشستی راهبردی که روز ۲۳ اردیبهشتماه در دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد، دکتر محمد اسلامی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، با دکتر محمدرضا رضایی نماینده مردم جهرم و خفر، دکتر حسینعلی امیری استاندار فارس، حجت الاسلام دکتر مدبر امام جمعه جهرم، مهندس محمد حسن شعبانی فرماندار جهرم و دکتر حسین حکیم الهی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جهرم دیدار و گفتگو کرد. محور اصلی این نشست، بررسی راهکارهای گسترش استفاده از فناوریهای صلحآمیز هستهای در حوزههای سلامت و کشاورزی منطقه بود.

به گزارش وبدا جهرم، در این نشست دکتر محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر ظرفیتهای علمی کشور گفت:
شکرگزار هستیم که امروز با راه اندازی کلینیک پلاسما تراپی در دانشگاه علوم پزشکی جهرم خودباوری را جایگزین خود باختگی کردیم. ایران در تاریخ نقش پیشتازی در علم و دانش داشته است و با ظرفیتی که ایران عزیز در زمینه علوم هسته ای داشته موفق شدیم در حوزه پزشکی اقدامات موثری انجام دهیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سازمان انرژی هسته ای شاهد بروز ظرفیت های جدید در زمینه مختلف علمی است گفت: با جان فشانی دانشمندان هسته ای توانستیم در مسیر دانش پیشرفت های شگرفی داشته باشیم. این ظرفیت ها سبب شد که علم و دانش به طور مستمر به فناوری و فناوری به صنعت تبدیل شود.
وی در ادامه عنوان کرد: به یاری خدا دانش هسته ای را در حوزه کشاورزی جهرم هم اعمال خواهیم کرد و امیدواریم همان طور که امروز شاهد آغاز به کار کلینیک پلاسما تراپی در جهرم بودیم این اتفاق نیز در دیگر مراکز درمانی کشور در جهت رفع نیاز بیماران صورت گیرد.
دکتر محمد رضا رضایی نماینده مردم جهرم و خفر در ادامه این نشست ضمن قدردانی از راهاندازی کلینیک پلاسما، جهرم را قطب درمانی جنوب فارس خواند و بر لزوم توجه ویژه به نیازهای این منطقه تاکید کرد.
وی خواستار ورود جدی سازمان انرژی اتمی به حوزه پرتودهی مرکبات و محصولات باغی جهرم شد و پیشنهاد کرد از این فناوری برای بهبود کیفیت آب شرب و مدیریت پسماند نیز استفاده شود.
دکتر رضایی گفت: « می بایست از تمام ظرفیتهای فناوری هستهای در جهت خدمت به مردم بهره برد.»
در ادامه دکتر حسینعلی امیری استاندار فارس نیز بر اهمیت کاربردهای متنوع انرژی اتمی در حوزههای غیرنظامی تاکید کرد و این نشست را گامی مهم در جهت بهرهگیری از دانش بومی برای رفع نیازهای جامعه دانست.
دکتر حسین حکیم الهی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جهرم در ادامه ضمن تشکر از حمایتهای سازمان انرژی اتمی و پیگیریهای نماینده مجلس، ابراز امیدواری کرد که علاوه بر پلاسماتراپی زخم، در آینده نزدیک زمینههای همکاری برای استفاده از این فناوریها در درمان سرطان و سایر حوزهها نیز فراهم شود.
دکتر مهدیه بختیاری، مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما نیز در این نشست حضور داشت و ضمن اشاره به موفقیت تولید داخلی دستگاه پلاسماتراپی، بر ظرفیت صادراتی این محصول دانشبنیان تاکید کرد.
در پایان این نشست، تفاهم نامه راه اندازی کلینیک پلاسما تراپی زخم دانشگاه علوم پزشکی جهرم توسط رییس سازمان انرژی هسته ای کشور و دانشگاه علوم پزشکی جهرم امضاء گردید.
نظر دهید