۱۳۹۹ شنبه ۲۱ تير
برگزاری شورای پژوهشی
سومین شورای پژوهشی واحد توسعه تحقیقات بالینی برگزار شد

سومین شورای پژوهشی واحد توسعه تحقیقات بالینی با حضور 12 نفر از اساتید بالینی برگزار گردید.

در این جلسه طرح های ارائه شده توسط داوران مورد بررسی قرار گرفت و از 4 طرح داوری شده 2 مورد، تصویب شد و 2 طرح برای کارشناسی مجدد به جلسه بعد موکول گردید.

معاون آموزشی و پژوهشی واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان پیمانیه با اعلام این خبر افزود: طرح های تحقیقاتی مصوب به کمیته ملی اخلاق ارسال و کد اخلاق دریافت خواهد کرد.

طرح های مصوب این شورا

عنوان

نام مجری

بررسی اپیدمیولوژی شکایات از پزشکان جراح پلاستیک مراجعه کننده به سازمان پزشکی قانونی استان فارس بین سال های 1390 تا 1397