۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ بهمن
بازديد از مراكز تحقيقاتي
بازديد يك روزه اعضاى كميته ى تحقيقات دانشجويى دانشگاه علوم پزشكى جهرم از مراكز تحقيقاتى و ازمايشگاهى دانشكده ى پزشكى دانشگاه شيراز

صبح روز سه شنبه 23 مرداد ماه 97، اعضاى كميته ى تحقيقات دانشجويى علوم پزشكى جهرم براى بازديد از مركز تحقيقات سرطان و ازمايشگاه پروتئوميكس و ازمايشگاه ايمونولوژى به دانشكده پزشكى دانشگاه شيراز رفتند. در طى اين بازديد كه حدود سه ساعت به طول انجاميد دانشجويان با بخش هاى مختلف و كاربا دستگاه ها اشنا شدند.

در بخش سرطان با راهنمايى اقاى مهيار ملك زاده با نحوه ى كار با دستگاه ها وتحقيقات قابل انجام در مركز تحقيقات و بخش هاى مختلف تشكيل دهنده ى مركز و سال تاسيس ان آشنا شدند و پس از ان دانشجويان به ازمايشگاه پروتئوميكس رفتند و اقاى حق شناس مراحل انجام پروتئوميكس، اهميت ان،  نمونه هاى انجام شده تحقيقات، دستگاه ها، مشكلات و محدوديت هاى پروتئوميكس را براى دانشجويان توضيح دادند.

بازديد از مراكز تحقيقاتي
1398/04/16