۱۳۹۸ پنج شنبه ۳ بهمن
اولين رويداد استارت آپ سلامت شو
اولين رويداد استارت آپ سلامت شو" با حضور بيش از 50 نفر از دانشجويان رشته هاي مختلف دانشگاه هاي كلان منطقه 5 كشور برگزار گرديد
اولين رويداد استارت آپ سلامت شو

اولين رويداد استارت آپ سلامت شو" با حضور بيش از 50 نفر از دانشجويان رشته هاي مختلف دانشگاه هاي كلان منطقه 5 كشور (شيراز ،جهرم، فسا، ياسوج،لار،هرمزگان و بندر عباس ؛همچنين دانشگاه هاي آزاد و پيام نور و دولتي استان فارس) به مدت دو روز در پرديس دانشگاه علوم پزشكي جهرم برگزار شد.

اين رويداد 19 و 20 تير ماه 98 با همكاري معاونت هاي فرهنگي و دانشجويي، آموزشي و پژوهشي دانشگاه  و همچنين با همكاري منصور تفويضي مدير اداره تعالي فرهنگي دانشگاه با حضور گروه هاي دانشجويي دانشگاه هاي كلان منطقه 5 برگزار شده است .

استارتاپ "سلامت شو "  با هدف فرهنگ سازي  و ايجاد اكوسيستم كارآفريني براي ايده ها و كسب و كارهاي نوپا و، به مدت دو روز  با حمايت وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، در دانشگاه علوم پزشكي جهرم برگزار شده است.

اين استارتاپ داراي بخش عمومي (ايده هاي كارآفريني محصول محور) و بخش ويژه(ايده هاي نوآورانه در حوزه آموزش پزشكي) بود.

در ابتدا 60 ايده به دبير خانه اين استارتاپ ارسال شد كه 51 ايده از اين تعداد پذيرفته و پس از داوري مرحله اول توسط داوران كميته علمي دانشگاه، نهايتا 12 ايده در بخش عمومي و 4 ايده در بخش ويژه به مرحله نيمه نهايي اين استارتاپ راه يافت.

در كنار 16 ايده راه يافته به مرحله نهايي استارتاپ سلامت شو؛ در هر بخش دو تيم ايده رزرو نيز اعلام شد كه درصورت عدم حضور هريك از تيم هاي معرفي شده، تيم ايده رزرو مي توانست در رويداد حضور يابد.

اولين روز با مراسم افتتاحيه اولين رويداد ايده هاي استارت آپي درحضور معاونين، اساتيد، مسئولين و دانشجويان دانشگاه و دانشجويان شركت كننده از ساير دانشگاه ها، در سالن شهيد قادري اين دانشگاه برگزار شد .

شايان ذكر است اهميت شركت هاي نوپا در اقتصاد كشور كه يكي از مهم ترين مبناهاي توسعه است  و ايده هاي خلاقانه در راستاي ايجاد شغل و كسب و كار مي تواند بستر مناسبي را براي كارآفريني جوانان و درآمد زايي آنان فراهم كند و بر همين اساس در اولين روز اين رويداد استارت آپي دانشجويان دانشگاه هاي مختلف بر سر ميزهاي تيمي استارتاپ حضور يافتند تا بوم هاي كسب و كار خود را پر نموده و با تحويل فرم هاي ارائه طرح خود به داوران اين رويداد، به رقابت بپردازند.

همچنين دانشجويان شركت كننده، در دو كارگاه پياده سازي ايده و تكميل فرم كسب و كار و مهارت هاي ارائه ايده هاي ارتقاي دانش خود در حوزه راه اندازي كسب و كارها پرداختند.

در روز دوم تكميل كار شركت كنندگان و داوري استارت اپ را داشتيم.

دومين روز از استارتاپ "سلامت شو "  در دو بخش عمومي و ويژه، با حضور  مهندس نيما رحمانيان معاون اداره كل فناوري و ارتباطات استان فارس، در كنار دانشجويان دانشگاه هاي قطب پنج  كليد خورد.

مرحله نهايي استارت آپ سلامت شو متشكل از سه مرحله داوري (كارگروهي و بوم هاي كسب و كار،پرپوزال كسب وكار و ارائه شفاهي )، توسط داوران درون دانشگاهي و برون دانشگاهي از دانشگاه هاي مختلف از جمله مسئول مركز رشد knowrun  شيراز ، بود.

حضور مستمر، برقراري نظم، كارگروهي و تيم سازي، ارزيابي فني طرح تكميل بوم كسب و كار و ارائه مناسب از امتيازات رقابتي تيم ها دراين استارتاپ بود.

رويداد استارت آپ سلامت شو با كادري مجرب و توان و انرژي وصف ناشدني در مراسم اختتاميه با اهداء جوايز و لوح تقدير به « تيم هاي اول تا سوم و تيم قابل تقدير در بخش عمومي» و « تيم اول در بخش ويژه» به كار خود پايان داد.

سلامت شو

اسامي برندگان رتبه هاي اول تا سوم و تيم هاي شايسته تقدير اين رويداد استارت آپي سلامت شو" در پايان روز 20 تير ماه 98 و در مراسم اختتاميه رويداد اعلام شد
🔻به گزارش مفدا-جهرم " اين رويداد در تاريخ 19 و 20 تير ماه 98 با همكاري معاونت هاي فرهنگي و دانشجويي، آموزشي و پژوهشي دانشگاه  با حضور گروه هاي دانشجويي دانشگاه هاي كلان منطقه 5 برگزار شده است
🔻تيمهاي برتر اول تا سوم اين رويداد استارآپي به ترتيب