۱۳۹۹ شنبه ۴ بهمن
ویروس کرونا
افزایش آمار بستری کرونا در مبتلایان خفری

در هفته گذشته اغلب تخت های بستری بخش کووید بیمارستان پیمانیه مربوط به مبتلایان خفری و بخش کردیان شهرستان جهرم بوده است.

به گزارش وبدا جهرم؛ دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم امروز در ستاد مقابله با کرونا دانشگاه اظهار داشت: در هفته گذشته بستری مبتلایان جهرمی در بخش کووید بیمارستان پیمانیه جهرم روند کاهشی داشته و نشان دهنده این است که مردم اصول بهداشتی را رعایت نموده و رفت و آمد های خود را کنترل می کنند. اما کاهش میزان بستری در بخش کووید بیمارستان پیمانیه به معنای عادی شدن اوضاع و از بین رفتن ویروس کرونا نیست. همان طور که در روز های اخیر مراجعه موارد سرپایی در جهرم بالا بوده و مسئله نگران کننده برای ما، افزایش بیماران بستری از شهرستان خفر و بخش کردیان بوده است.

وی در ادامه با اشاره به انجام بیماریابی در طرح شهید سلیمانی گفت:  انجام بیمار یابی در این طرح نقش بسزایی در کنترل شیوع کرونا در شهرستان های جهرم و خفر دارد. با توجه به افزایش روند بستری بیماران خفری و بخش کردیان باید بیمار یابی فعال تر و آموزش های بیشتری به مردم داده شود.
به گفته وی آموزش و اطلاع رسانی در آگاه سازی جمعی بسیار موثر است.  نباید این موضوع را دست کم گرفت. نصب بنر های آموزشی در سطح شهرستان های جهرم و خفر جهت رعایت اصول بهداشتی مهم است.

دکتر رحمانیان با بیان اینکه بیشتر فوت شدگان ناشی از کرونا در موج سوم، در شهرستان جهرم مربوط به آقایان بوده است گفت: 67 درصد موارد فوت شده از آقایان و 33 درصد از فوت شدگان خانم ها بوده اند.

به گفته وی در موج سوم اکثر فوت شدگان دارای بیماری زمینه ای بوده اند. فشار خون، بیماری قلبی و دیابت به ترتیب از بیماری های زمینه ای بوده که عامل تشدید کننده کرونا در فوت شدگان بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم  با اشاره به ادامه اجرای طرح شهید سلیمانی و فعالیت تیم های مراقبتی در هفته گذشته گفت: توسط تیم رهگیر، 90 بیمار مبتلا به کرونا در شهرستان شناسایی شده که تیم مراقبت به منازل این افراد رفته و از 185 نفر از اعضای خانواده و اطرافیان بیمار که در تماس مستقیم با فرد مبتلا بوده اند تست سریع تشخیص کرونا گرفته شده است. از تست های گرفته شده 32 مورد مثبت قطعی بوده است.

وی با اشاره به فعالیت تیم های نظارتی و حمایتی در طرح شهید سلیمانی در روز های اخیر گفت:  توسط تیم نظارت 79 منزل و 245 مکان عمومی گند زدایی شده است. همین طور 290 خانواده که دارای مشکل معیشتی بوده اند تحت حمایت قرار گرفته و 230 بسته معیشت توزیع شده است.

وی در ادامه افزود: در هفته گذشته، 639 بازدید مشترک از اماکن عمومی توسط نیروهای بسیج و هلال احمر صورت گرفته است. و به طور جداگانه 512 نظارت از اصناف توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه انجام گرفته که 152 مورد اخطاریه صادر و 12 مورد از آنها پلمب شده است.

این جلسه امروز 21 دی ماه 99 در سالن شهید ایرانمنش دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد.

1399/10/22