۱۳۹۹ جمعه ۱۴ آذر
ویروس کرونا
جهرم و کرونا؛ دریافت دارو از طریق سیستم پیامک در برخی از داروخانه های شهر/ ورود افراد به داروخانه ها بر اساس مساحت است
داروخانه های شهرستان اجازه ندارند بدون تجویز پزشک آنتی بیوتیک را به مشتریان خود بدهند.

🔹به گزارش وبدا جهرم؛ دکتر ابوالفضل نیکوسیر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به کنترل ورود افراد به داروخانه های شهرستان گفت: با توجه به همه گیری بیماری کرونا و مراجعه بیشمار افراد به داروخانه ها  محیط دارو خانه از کانون های پر خطر انتقال بیماری به افراد است.  در راستای این موضوع و برای کاهش تجمع، ورود افراد به داروخانه ها توسط پرسنل هر داروخانه کنترل می شود.

🔹وی در ادامه اضافه کرد:  یکی از روش هایی که برخی از داروخانه های جهرم برای کنترل افراد و کاهش تجمع  به کار می برند استفاده از سیستم پیامکی است. بدین صورت که پیش از ورود فرد به محیط داروخانه شماره همراه و نسخه پزشک بیمار توسط یکی از پرسنل داروخانه گرفته می شود. فرد مراجعه کننده به خودرو خود بازگشته و بعد از چند دقیقه با دریافت پیامک از آماده شدن نسخه خود آگاه می شود و در نهایت  برای دریافت دارو به داروخانه مراجعه می کند.

🔹به گفته وی داروخانه های دیگر هم که دارای سیستم پیامک نیستند، مراجعه کنندگان خود را از درب ورود کنترل و با رعایت نوبت و حفظ فاصله فیزیکی اجازه ورود می دهند. حضور مراجعه کنندگان در هر داروخانه براساس مساحت آن مکان است.

🔹دکتر نیکوسیر با بیان اینکه هر داروخانه اجازه فروش آنتی بیوتیک تنها با دریافت نسخه پزشک دارد گفت: فروش هر نوع  آنتی بیوتیک بدون نسخه پزشک غیر قانونی است. مصرف خودسرانه  آنتی بیوتیک ها باعث افزایش مقاومت میکروبی در بدن می شود و در آینده برای فرد ایجاد مشکل می کند.

🔹به گفته وی تجویز آنتی‌بیوتیک فقط با دستور پزشک مجاز و ایمن است.
1399/08/28