۱۳۹۹ سه شنبه ۲۹ مهر
کرونا ویروس
امروز؛ فوت یک بیمار کرونایی دیگر و شناسایی 31 مورد جدید ابتلا به کرونا در جهرم
امروز از 70 نمونه ارسالی به آزمایشگاه، 31مورد مثبت شناسایی و به ثبت رسید؛ 160 نمونه نیز در آزمایشگاه در حال بررسی است که پیش بینی می شود بیشتر از 50 درصد آنها مثبت شود.

🔸 موارد بستری نیز هر روز در حال افزایش است؛ این روند مطمئنا در روزهای آینده باعث افزایش شدید تعداد موارد بستری و فوت خواهد شد.

🔻نگاهی به وضعیت بیماری کرونا در شهرستانهای  جهرم و خفر؛ امروز یکشنبه 20 مهر ماه 99

🔸تعداد کل موارد مثبت:  3815نفر

🔹تعدادکل مبتلایان در جهرم: 2936 نفر

🔹 تعداد کل مبتلایان در شهرستان خفر: 338 نفر
🔹تعداد کل مبتلایان در بخش کردیان: 130 نفر
🔹تعداد کل مبتلایان در بخش سیمکان: 87 نفر
🔹تعداد کل مبتلایان غیر بومی: 324 نفر

🔸تعداد کل نمونه های گرفته شده تا امروز: 11195 نمونه

🔹تعداد کل بیماران بهبود یافته: 3354 نفر
🔹تعداد کل بیماران در قرنطینه: 467 نفر

🔴 تعداد کل بیماران بستری مشکوک و مثبت در بخش های کرونای بیمارستان پیمانیه: 38 نفر

🔸 از این تعداد،  32 بیمار در بخش های عمومی و 6 بیمار در بخش آی سی یو بستری هستند.

🟢 ترخیص از بیمارستان: 11 نفر
🔵پذیرش جدید: 9 نفر

⚫️ تعداد کل جانباختگان تا امروز: 83 نفر
امروز، آقای 74 ساله از جهرم

🔴 تنها راه مقابله با کرونا پیشگیری است؛ ماسک بزنید و فاصله اجتماعی را رعایت کنید.

🔸روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جهرم
1399/07/21