۱۳۹۹ جمعه ۲۴ مرداد
کرونا ویروس
جهرم و کرونا؛ ابتلا به کرونا، مصونیت دائمی نمی دهد؛ بروز علائم جدید کرونا در جهرم
تغییر علایم بیماری کووید 19 در هفته های اخیر به نسبت روزهای نخست شیوع در جهرم و مشاهده چندین مورد از بیماران که برای بار دوم درگیر کرونا شده اند از ابعاد ناشناخته این بیماری خبر می دهد.
تغییر علایم بیماری کووید 19 در هفته های  اخیر به نسبت روزهای نخست شیوع در جهرم و مشاهده چندین مورد از بیماران که برای بار دوم درگیر کرونا شده اند از ابعاد ناشناخته این بیماری خبر می دهد.

🔸به گزارش وبدا جهرم، دکتر علیرضا عباسی، متخصص بیماری های عفونی  دانشگاه گفت: ویروس کرونای جدید جهش یافته است و می تواند رفتارها و خصوصیات ناشناخته ای داشته باشد که درآینده با آن مواجه شویم.

🔸دکتر عباسی با اشاره به اینکه اخیرا با مواردی مواجهه شده ایم که فرد دوبار به بیماری مبتلا شده  است بیان داشت: متاسفانه اخیرا مراجعینی داشته ایم که دو بار مبتلا شده و  در زمان  ابتلای دوم جان خود را از دست داده اند. در این مورد تنها پاسخ علمی این است که این ویروس مصونیت دائمی نمی دهد لذا احتمال عود و یا ابتلای مجدد وجوددارد.

🔸دکتر عباسی در خصوص تفاوت علائم بیماری کووید 19 تصریح کرد : درابتدا عموما مبتلایان به کووید 19 با سرفه های خشک و بدن درد مراجعه می کردند. اما طی  هفته های اخیر مبتلایان بیشتر با علایم گوارشی مثل اسهال معده درد و بی اشتهایی مراجعه می کنند.

🔸وی خاطر نشان کرد: یکی از علایم شایع دیگر از دست دادن بویایی است که ظرف یکی دوهفته کاهش حس بویایی برطرف می شود. نهایتا اینکه بیماری  کووید 19 تظاهرات بالینی گوناگونی دارد به طور مثال قرمزی چشم ها و ضایعات پوستی.

🔸این متخصص عفونی با تاکید بر اینکه کووید 19 همه سنین را تهدید می کند گفت: از لحاظ سنی عمدتا بزرگسالان به ما مراجعه داشته اند ولی اشخاص درهرسنی می توانند درگیر این بیماری شوند، حتی نوزادان تازه متولد شده از مادر مبتلا نیز چندین مورد مشاهده شده است.

🔸او  ادامه داد: نگرانی ما بیشتر مربوط  به اشخاصی است که با درگیری ریوی مراجعه می کنند و دارای بیماری زمینه ای از جمله دیابت هستند، زیرا در صورت درگیری ریه های این قبیل بیماران، درمان بسیار سخت و مشکل  خواهد شد.

🔸دکتر علیرضا عباسی  خطاب به همه همشهریان بیان کرد: بیماری کووید 19 بسیار جدی و خطرناک است ولی پیشگیری از ابتلای آن آسان تر و به مراتب با عوارض کمتری همراه خواهد بود.

🔸این متخصص عفونی تاکید کرد: ماسک زدن دایمی هنگام خروج از منزل در کنار حفظ فاصله اجتماعی، شستشوی مکرر دستها از مهمترین راههای جلوگیری از ابتلای به این بیماری است. وی همچنین  افزود: امسال از  سفرهای تابستانه اکیدا خودداری کنید. تقویت سیستم ایمنی بدن با رعایت تغذیه سالم و خواب مناسب و دوری از استرس را در اولویت امور زندگی قراردهید.
1399/05/07