۱۳۹۹ دوشنبه ۲۳ تير
کرونا ویروس
نگاهی آماری به وضعیت بیماری کرونا در شهرستان های جهرم و خفر تا دیروز شنبه هفتم تیر ماه 99
تعداد کل موارد مثبت: 1079

🔹تعدادکل مبتلایان در جهرم: 857
🔹 تعدا کل مبتلایان در شهرستان خفر: 92 نفر
🔹تعداد کل مبتلایان در بخش کردیان: 35 نفر
🔹تعداد کل مبتلایان در بخش سیمکان: 21 نفر

🔸تعداد کل بیماران  مبتلایان غیر بومی: 73 نفر

🔹تعداد کل نمونه های گرفته شده تا امروز:5521

🔻تعداد کل مبتلایان بستری مشکوک و مثبت در حال حاضر در بخش کرونا بیمارستان پیمانیه: 52 نفر

🔻تعداد بیماران بستری (مثبت قطعی) در حال حاضر در بخش کرونا بیمارستان پیمانیه : 32 نفر

⛔️تعداد بیماران بستری در بخش ویژه (آی سی یو)بیمارستان پیمانیه در حال حاضر: 6 نفر که حال 5 نفر از آنان وخیم  است.

🔹تعدا کل بیماران بهبود یافته و از قرنطینه خارج شده: 623 نفر

🔸تعداد کل مبتلایان در قرنطینه در حال حاضر: 456 نفر

▪️تعداد کل جان باختگان تا امروز: 7 نفر

🔹دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت:

در روزهای گذشته در جهرم  2 خوشه خانوادگی 20 نفره، مبتلا به این بیماری شده اند؛ برگزاری مراسم عروسی و ترحیم علت همه گیری کرونا در این خانواده ها بوده است.

🔹 در بین مبتلایان جدید 2 خانم باردار و افراد با بیماری زمینه ای و همین طور پیوندی وجود دارد.

🔹 متاسفانه ریسک خطر ابتلا به کرونا در سالمندان و افراد با بیماری زمینه ای بیش از دیگران بوده و با توجه به متفاوت بودن ایمنی بدن این افراد حضور آنان در تجمعات بسیار نگران کننده و خطرساز است.

در بررسی های صورت گرفته از مبتلایان جدید به کووید 19 در جهرم این موضوع نشان می دهد که 25 درصد از مبتلایان سابقه سفر داشته اند.

به گفته وی همین طور در مبتلایان جدید، 25 در صد  از  آنان خانم های خانه دار بوده اند. حضور در دورهمی ها و میهمانی های خانوادگی از علت های اصلی همه گیری در بین این بیماران بوده است.

به گفته وی سفر به استان های جنوبی از جمله هرمزگان و شهرستان های  دیگر مانند لارستان و گراش و همچنین برگزاری مراسم های عروسی، تولد و ترحیم که تراکم جمعیت در آنان بالا بوده است از دلایل مهم افزایش آمار مبتلایان به کووید 19 در چند هفته اخیر در جهرم بوده است.

دکتر رحمانیان با بیان این مطلب که بیماری کرونا واکسن و درمان اختصاصی ندارد گفت: از همشهریان عزیز خواهشمندیم تا آنجا که می توانند در تجمعات شلوغ حضور پیدا نکرده و استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی را موکدا جدی بگیرند.
1399/04/08