۱۳۹۹ شنبه ۱۰ خرداد
کرونا ویروس
افزایش تعداد کودکان مبتلا به کووید 19 در جهرم
آمار ابتلاء به کرونا در جهرم در حالی دوباره رو به افزایش است که در صد نسبتا زیادی از مبتلایان جدید از کودکان و سالمندان هستند؛ احتمال افزایش تعداد بیماران بستری خطری است که جهرم را تهدید می کند

به گزارش وبدا جهرم؛ دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به مبتلا شدن 10 کودک جهرمی به کرونا ویروس فقط در یک هفته اخیر اظهار داشت:  افزایش آمار کودکان جهرمی مبتلا به کرونا ویروس بسیار نگران کننده است زیرا کودکان به واسطه تماس بیشتری که با اجسام و محیط دارند به آسانی در خطر ابتلاء به این به بیماری هستند و می توانند از دسته ناقلان بی علامت به حساب آیند؛ از خانواده ها تقاضامندیم  تا آنجا که می توانند از بردن کودکان خود به محیط های مختلف خودداری کنند.

دکتر رحمانیان  با اشاره به افزایش مجدد آمار مبتلایان به کرونا ویروس در جهرم گفت: کم تر شدن حساسیت ها و بی توجهی به اصول بهداشتی و فاصله فیزیکی از علت های افزایش آمار مبتلایان در جهرم بوده است. با ادامه این روند خطر افزایش تعداد بیماران بستری، جهرم را تهدید می کند.

وی با توجه به نامشخص بودن ماندگاری این ویروس در محیط زندگی و جامعه گفت: بهترین راه برای کنترل و پیشگیری از این ویروس تغییر الگوهای رفتاری  است. مردم باید این موضوع را قبول کنند که روال زندگی مانند پیش نیست. کاهش دورهمی ها، میهمانی ها و عدم حضور در تجمعات مهم ترین اقدام برای مقابله با کرونا ویروس است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم بیان کرد: بیش از پیش باید مراقب سالمندان و افراد با بیماری زمینه ای باشیم. آمار مبتلایان در هفته های گذشته این را نشان می دهد که این گروه بیش از دیگران  در معرض ابتلاء هستند.
1399/02/31