۱۳۹۹ شنبه ۱۷ خرداد
درمان
کرونا؛ بی توجهی به هشدارها یعنی به خطر انداختن جان دیگران؛ شناسایی 18 مبتلای دیگر در یک روز
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: امروز دوشنبه 18 فروردین ماه 99، با دریافت نتیجه 53 نمونه ارسالی دیگر، 18بیمار جدید شناسایی و تعداد مبتلایان ثبت شده در جهرم به 100 نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: امروز دوشنبه 18 فروردین ماه 99، با دریافت نتیجه 53 نمونه ارسالی دیگر،  18بیمار جدید شناسایی و تعداد مبتلایان ثبت شده در جهرم به 100 نفر رسید.

به گزارش وبدا جهرم؛ دکتر محمد رحمانیان گفت: از این مبتلایان جدید 15 بیمار اهل جهرم، یک بیمار از شهر جویم و 2 بیمار از شهرستان خفر هستند. اکثر این بیماران از طریق بیمار یابی شناسایی و در حال سپری کردن دوره درمان هستند.

دکتر رحمانیان با ابراز نگرانی گفت: در بین این بیماران دو کودک 2 ساله و یک کودک 9ساله وجود دارد. والدین توجه بیشتری برای حفظ سلامتی فرزندان خود داشته باشند. تا آنجا که می توانید کودکان خود را از خانه خارج نکرده و در میهمانی های خانوادگی شرکت نکنید.

دکتر رحمانیان تاکید کرد: متاسفانه بعد از  اتمام تعطیلات نوروز 99 و باز شدن برخی از صنوف اجتماعات غیر ضروری در شهر بوجود آمده است. این امر شیوع انتقال کرونا ویروس را در شهرستان بیشتر می کند.

به گفته وی با وجود هشدار های داده شده بسیاری از مردم این بیماری را ساده گرفته و در خیابان ها و پارک های شهر شاهد تجمع جوانان، میانسالان و سالمندان هستیم.

وی عنوان کرد: اگر مردم عزیز با ما همکاری نکنند پیش بینی می شود طی هفته آینده شاهد رشد ناگهانی تعداد مبتلایان در شهرستان باشیم.

جنسیت و سن مبتلایان جدید به کرونا ویروس در جهرم:
خانم ها: 2 ساله، 23 ساله، 30ساله، 31 ساله، 32 ساله، 40 ساله، 41 ساله و 41 ساله.

آقایان: 2 ساله، 9ساله، 20 ساله، 24 ساله، 26 ساله، 30 ساله، 32 ساله، 37 ساله، 70 ساله و 80 ساله.
1399/01/19