۱۳۹۹ شنبه ۱۷ خرداد
پیام تبریک
پیام تبریک و تقدیر دکتر محمد رحمانیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم به مناسبت روز جهانی بهداشت

دکتر محمد رحمانیان،  در پیامی به مناسبت روز جهانی بهداشت خدمات شایان فعالان این عرصه را در شرایط کنونی و هنگامه بحران ویروس کرونا مایه افتخار دانشگاه دانست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، متن این پیام بدین شرح است:

روز جهانی بهداشت امسال، مقارن شده با همه گیری نفسگیر بیماری کرونا که این روزها  بر کشور عزیزمان نیز سایه افکنده است.

سازمان بهداشت جهانی که شعارهای خود را همواره بر برخورداری همگانی از بهداشت و سلامت معطوف می داشت؛ این بار به گونه ای ملموس نقش آفرینی تیم های فعال و مهندسین بهداشت را در جامعه به اثبات رساند.

این روزها در شرایطی که اپیدمی ویروس کرونا تجربه ای متفاوت از ترس و نگرانی را در اذهان عمومی ایجاد کرده است شاهد فداکاری ها و ایثار خانواده بزرگ بهداشت هستیم که با آمیزه ای از خدمت، انسانیت و دانش در خط مقدم رویارویی با این بیماری به اقدامات پیشگیرانه می پردازند.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم، از ابتدای گسترش بیماری کووید-19 در سطح شهرستان به ارائه خدمت تا دورترین روستاها و  مناطق محروم پرداخته است.

آموزش و آگاهی به عموم مردم و روش های مواجهه و مقابله با این بیماری، کنترل مبادی ورود و خروج شهر، اقدام به موقع غربالگری و بیماریابی، نمونه گیری از بیماران و مراجعین، سالم سازی و گندزدایی معابر و خدمات مهندسین بهداشت، کارشناسان ، سفیران سلامت  ، بهورزان و بهداشتیاران و دانشجویان که به طور شبانه روزی علیرغم موج گسترده ویروس کرونا، به ارائه خدمات پرداختند، ستودنی است.

اینجانب ضمن گرامیداشت این روز  خدمات ارزشمند و شایسته متولیان اجرای بهداشت را ارج  می نهم.

بی شک در جنگ نابرابر این بیماری فعالان عرصه بهداشت در کنار کادر درمان قهرمانان بی بدیل و مایه  افتخار دانشگاه علوم پزشکی جهرم هستند.
به پاس همت والا و شرافت و انسانیت شما عزیزان که همواره یار و همراه مردم عزیز بوده اید سر تعظیم فرود می آوریم و از خداوند منان توفیق، سلامتی و کامروایی روزافزون شما عزیزان را از درگاه ایزد منان آرزومندیم.

دکتر محمد رحمانیان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم