۱۳۹۹ سه شنبه ۶ خرداد
4 مورد مثبت کرونا در یک روز برای جهرم؛ تعداد مبتلایان تایید شده به 39 نفر رسید
باز هم عدم رعایت نکات بهداشتی در مراودات خانوادگی مشکل ساز شد؛ امروز ابتلای سه عضو یک خانواده به ویروس کرونا تایید شد.

باز هم عدم رعایت نکات بهداشتی در مراودات خانوادگی  مشکل ساز شد؛  امروز ابتلای سه عضو یک خانواده به ویروس کرونا تایید شد.

به گزارش وبدا، دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم :

امروز دوشنبه 4 فروردین نتیجه 12 نمونه ارسالی به شیراز دریافت شد که در این میان 4 بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا شناسایی و به ثبت رسید.

هر 4 بیمار جهرمی هستند؛ 3 آقای 15 ، 41 و 52 ساله و یک دختر خانم 13 ساله که همگی در حال سپری کردن دوره درمان خود هستند.

3 نفر از مبتلایان جدید عضو یک خانواده هستند که به احتمال قریب به یقین ویروس از طریق یکی دیگر از اعضای خانواده که قبلا ابتلایش به کرونا مثبت اعلام گردیده بود، به ایشان منتقل شده است.

به نظر می رسد مهمترین عامل شیوع ویروس کرونا در جهرم رفت و آمدها و رعایت نکردن نکات بهداشتی در مراودات خانوادگی است.

همچنان از همشهریان عزیز می خواهیم هشدارها را جدی بگیرند و  احوالپرسی های خانوادگی را تلفنی انجام دهند.

مهمترین توصیه در این روزها " ماندن در خانه است"

شماره های 24 ساعته واحد مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم

54440817 و سامانه کشوری 190

1399/01/05