۱۳۹۹ شنبه ۱۷ خرداد
ثبت نام داوطلبان گروه پرستاری در مدیریت و کنترل کرونا ویروس
سامانه ثبت نام داوطلبان گروه پرستاری در مدیریت و کنترل کرونا ویروس

با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس و ضرورت مقابله با آن، سه سامانه بر روی سایت معاونت پرستاری وزارت بهداشت به نشانی http://dn.behdasht.gov.ir ایجاد شده است که افراد داوطلب گروه پرستاری می توانند از طریق سامانه های ذیل نسبت به اعلام داوطلبی و یا ثبت درخواست خود اقدام نمایند :
1. "سامانه ثبت نام داوطلبان در مدیریت و کنترل کرونا ویروس" : جهت داوطلبین ارائه خدمت دربیمارستانهای مورد نیاز از گروه پرستاری )پرستاری، هوشبری، اتاق عمل، بهیار و کمک بهیار /کمک پرستار(
2. ثبت نام جهت آموزش و مشاوره در" سامانه 4030 " جهت داوطلبین گروههای پرستاری با تجربه درآموزش و مشاوره ،مدرسین ، اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده های پرستاری .
3. "سامانه ارتباط مستقیم پرستاران با این معاونت " در ارتباط با مسائل و مشکلات مدیریتی کرونا ویروس

دفتر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی جهرم
1398/12/12