۱۳۹۸ جمعه ۹ اسفند
ارتقاء سطح بالینی دانشگاه های علوم پزشکی وابسته به کیفیت دانش علوم پایه است
رئیس دانشکده علوم نوین دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در رشته پزشکی، علوم پایه از اهمیت ویژه برخوردار است زیرا زیر بنای علوم پزشکی بر علوم پایه است.

دکتر غلامرضا حاتم در جمع مسئولین آموزش و اعضای هیات علمی علوم پایه دانشگاه علوم پزشکی جهرم اظهار داشت: رویکرد جدید ما بر ارتقاء علوم پایه و زیر شاخه های اصلی علوم پزشکی است زیرا ارتقاء سطح بالینی دانشگاه های علوم پزشکی منوط بر کیفیت خوب علوم پایه آن است.

وی در ادامه گفت: علوم بالینی و علوم پایه وابسته به یکدیگر و می بایست در کنار هم رو به جلو روند.

وی با اشاره به همکاری و مشارکت دانشگاه ها ی علوم پزشکی در زمینه ارتقاء علوم پایه و علوم نوین چون نانو و فناوری پزشکی گفت: خوب است که دانشگاه ها با مشارکت یکدیگر و همکاری گروهی بتوانند اساتید خود را به سمت مرجعیت علمی سوق داده و برای خود برند ایجاد کنند. مساعدت های گروهی می تواند این مهم را ایجاد و توسعه شگرفی در علوم پایه و علوم نوین در سطح استانی و ملی ایجاد شود.

وی با اشاره به وجود زیر ساخت های مناسب آموزش و تحقیقات، اعضای هیئت علمی رشته نانو فناوری پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی جهرم و انجام تحقیقات و ثبت مقالات در مجلات معتبر جهان توسط اساتید این دانشگاه گفت: امید است با همکاری های مشترک در زمینه نانو فناوری پزشکی و حمایت از طرح های علمی و فن‌آورانه هر دو دانشگاه بتوانیم دستاورد های خوبی در این زمینه داشته باشیم.

وی گفت: با وجود نبود رشته نانو فناوری پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی جهرم، انگیزه، انجام پروژه های تحقیقاتی و ثبت مقالات متعدد توسط اساتید این رشته و دانشجویان ستودنی است. امید است در آینده نزدیک شاهد اضافه شدن رشته نانو تکنولوژی فن‌آورانه در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه باشیم.
1398/11/21