۱۳۹۸ جمعه ۹ اسفند
فرهنگی
برپایی نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های بانوان شاغل در دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با نهمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی، نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های بانوان شاغل دانشگاه، با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی و جمعی از مدیران و کارکنان افتتاح شد.

دکتر محمد رحمانیان، ضمن بازدید از غرفه های مختلف این نمایشگاه، هنرها و محصولات دستی و خلاقانه بانوان شاغل را تحسین کرد.

این نمایشگاه، در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به همت واحد فرهنگی دانشگاهیان و با هدف ارائه آثار هنری و صنایع دستی همکاران شاغل برپا شده است.

آثاری همچون نقاشی، خطاطی، عروسک سازی گلسازی، سفال، بافتنی و تکه دوزی، شیرینی پزی، ترشیجات، عرقیجات، نان سنتی و ... در این نمایشگاه در معرض دید و فروش بازدید کنندگان قرار دارد.

گفتنی است نمایشگاه توانمندی های بانوان، به مدت 3 روز تا پایان وقت ادارای، در محل ساختمان مرکزی سایت دانشگاه دایر است.

1398/11/20