۱۳۹۸ جمعه ۹ اسفند
افتتاح پروژه سلامت
با اضافه شدن بخش رادیوتراپی به مرکز شیمی درمانی جواد الائمه(ع)، جهرم به قطب درمان سرطان جنوب استان تبدیل خواهد شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: سرطان سومین عامل مرگ و میر در کشور است و با توجه به این مهم رویکرد دانشگاه علوم پزشکی جهرم همواره بر این بوده که به بیماران سرطانی از مرحله تشخیص و غربالگری تا چرخه کامل سلامت ارائه خدمت نماید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: سرطان سومین عامل مرگ و میر در کشور است و با توجه به این مهم رویکرد دانشگاه علوم پزشکی جهرم همواره بر این بوده  که به بیماران سرطانی از مرحله تشخیص و غربالگری تا چرخه کامل سلامت ارائه خدمت نماید.

به گزارش وبدا جهرم؛ در آیین افتتاح مرکز شیمی درمانی جواد الائمه بیمارستان پیمانیه جهرم، دکتر محمد رحمانیان ضمن تجلیل از خیرین سلامت شهرستان اظهار داشت: همواره نیکوکاران این شهرستان در امر مشارکت و توسعه بخش بهداشت و سلامت پیشگام بوده اند. مرکز بزرگ شیمی درمانی جواد الائمه (ع)  به همت خانواده گرانقدر خیر بزرگوار مرحوم حاج جواد شیرزادی و با مساعدت و همیاری حاج منوچهر رازقیان، حاج اکبر رحمتی،  افتتاح و مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی افزود: هم اکنون مرکز جامع سرطان خاتم الانبیاء بیمارستان پیمانیه با کادری مجرب و آموزش دیده به مراجعین ارائه خدمت می نماید. مرکز شیمی درمانی گام بلندی در جهت ارائه بهینه خدمات به مردم شریف خواهد بود.

دکتر محمد رحمانیان بیان داشت: گام بعدی در راستای تکمیل بسته خدماتی درمانی به بیماران سرطانی فعال کردن بخش رادیوتراپی در این مرکز است که این امر با تلاش مسوولین محترم وزارت بهداشت و مشارکت نیکوکاران و خیرین ارزشمند در آینده ای نزدیک میسر شود.

رئیس دانشگاه با اشاره به راه اندازی و انجام موفق نخستین عمل جراحی قلب در بیمارستان پیمانیه جهرم اظهار داشت: در مسیر پیشرفت این دانشگاه و درکنار مشارکت خیرین ارزشمند، خواهان حمایت های همه جانبه مسوولین وزارت بهداشت در جهت راه اندازی بخش آی وی اف، توسعه بخش دیالیز بیمارستان استاد مطهری و راه اندازی مرکز بزرگ جراحی قلب حاج ابوطالبی هستیم تا با توکل بر خداوند، تا پایان امسال شاهد افتتاح این مراکز نیز باشیم.

وی از مرحوم جعفر پیمان، اهداء کننده زمین بیمارستان پیمانیه، حاج خانم ملک تاج پیمان، حاج مصطفی مباشری، حاج ابراهیمی، حاج ابراهیم ترنجی، حاج ابراهیم سلجوقی، مرحوم حسن خواجه پور و دیگر بزرگواران نیک اندیش به عنوان خیرین بخش های مختلف بیمارستان پیمانیه یاد کرد و افزود:  طی سالهای اخیر در سایه لطف خداوند و حمایت های وزارت بهداشت و عنایات خانواده بزرگ این خیرین گام های بلندی در راستای افزایش تعداد پروژه های آموزشی و درمانی و توسعه زیرساختهای حوزه سلامت شهرستان برداشته شده است.

در ادامه مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر با اشاره به اینکه این مرکز به نام مبارک امام جواد (ع) مزین شده است به ذکر حدیثی از این امام همام پرداخت و گفت: خداوند بزرگ مومن را با اولاد و اموال گلچین می کند تا در روز قیامت دستگیرش باشند.

امام جمعه جهرم بیان داشت: حاج جواد شیرزادی خانه ی بزرگی در مرکز شهر داشته که در آن همواره مراسم بزرگداشت ائمه اطهار (ع) برگزار می شده است و  خانواده آن مرحوم آن را در راه توسعه سلامت شهر احسان نموده اند که از این حیث شامل رحمت واسعه الهی شده است.

مهندس شفیعیان، معاون استاندار و فرماندار ویژه جهرم نیز در ادامه مراسم ضمن تبریک دهه مبارک فجر، گام دوم انقلاب را میدان تحوالات شگرف دانست و افزود: یکی از بخش هایی که جهرم را طی سال های اخیر دچار تحولات عظیم کرده است دانشگاه علوم پزشکی در مسیر توسعه بهداشت و سلامت شهرستان بوده است.

وی گفت: احداث و توسعه و بهسازی مراکز جامع سلامت، خانه های بهداشت و افزایش متخصصین و پزشکان فوق تخصص و که در سالهای اخیر به کوشش مسوولین دانشگاه، خیرین و نیکوکاران و حمایت های مسوولین وزارت بهداشت صورت پذیرفته است چشمگیر و ستودنی است.

مهندس شفیعیان خاطر نشان کرد: افزایش ظرفیت های آموزشی، بهداشتی و درمانی جهرم موجبات توسعه گردشگری حوزه  سلامت را در شهرستان فراهم آورده به گونه ای که مراکز درمانی این شهر پذیرای بیماران از شهرها و استان های همجوار است.

فرماندار ویژه جهرم ابراز داشت راه اندازی مراکز و پروژه های درمانی افتتاح شده و در دست اقدام، جهرم را به قطب درمانی جنوب استان و حتی جنوب کشور تبدیل خواهد کرد.

در پایان آئین افتتاح مرکز شیمی درمانی جواد الائمه(ع) به رسم یادبود لوح تقدیر به خیرین ارزشمند تقدیم شد.

1398/11/20