۱۳۹۹ سه شنبه ۶ خرداد
رعایت بهداشت تنفسی و دست ها دو رکن اصلی پیشگیری از ابتلاء کرونا ویروس است

متخصص بیماری های عفونی دانشگاه گفت:  علائم کرونا ویروس 2019 بسیار شبیه آنفولانزای شدید است که میزان کشندگی آن از ویروس سارس و مرس کم تر است.

به گزارش وبدا جهرم؛ امروز 16 بهمن ماه 98 در کنفرانس علمی آشنایی با کرونا ویروس دکتر رحیم رئوفی گفت: هفت کرونا ویروس وجود دارد. سارس و مرس از دسته خانواده کرونا ویروس ها هستند. کرونا ویروس موجود که موجب مرگ 425 نفر در چین شده است نامی برای آن انتخاب نشده و در همه جا بنام کرونا ویروس 2019 شناخته می شود که میزان انتقال این شکل از کرونا ویروس از انسان به انسان دیگر  بیشتر از مرس است.

به گفته وی چگونگی انتقال این ویروس از مخازن حیوانی به انسان بصورت قطعی مشخص نشده است اما میزان کشندگی کرونا ویروس 2019 کم تر از سارس و مرس است.

وی کرونا ویروس 2019 را یک بیماری تب دار تنفسی شدید دانست که علائم آن بسیار شبیه بیماری آنفولانزا است.

به گفته این متخصص بیماری های عفونی، ایمنی پایین بدن و وجود بیماری های زمینه ای از علت های مرگ و میر افراد مبتلا به این ویروس بوده است.

وی تاکید کرد: ویروس مرز نمی شناسد و کافی است از یک انسان به انسان دیگر انتقال یابد. پیشگیری مهم ترین نقش در کنترل این بیماری دارد.

وی رعایت بهداشت تنفسی و شستشوی دست ها را از ارکان اصلی پیشگیری از این بیماری دانست و گفت: رعایت فاصله، استفاده از دستمال کاغذی هنگام عطسه و سرفه و دست نزدن به چشم ها موکدا توصیه می شود.

وی عنوان کرد: کرونا ویروس2019 درمان اختصاصی ندارد و درمان های حمایتی آن شامل اکسیژن درمانی، مایع درمانی، آنتی بیوتیک درمانی، عدم تجویز کورتون و تهویه مصنوعی است.

گفتنی است این کنفرانس علمی برای گروه هدف پرستاران، ماما، پرسنل خدمات بیمارستان ها بوده است.

کنفرانس علمی آشنایی با کرونا ویروس 2019 به سفارش واحد خدمات پرستاری و توسط واحد آموزش مداوم دانشگاه در سالن شهید قادری برگزار شد.

1398/11/16