۱۳۹۸ يکشنبه ۲۹ دي
سلامت
آغاز فاز سوم طرح غربالگری سلامت پرسنل دانشگاه
دکتر محمد جعفر محبی مدیر پشتیبانی و رفاهی دانشگاه در جلسه رابطین طرح غربالگری سلامت پرسنل دانشگاه گفت: در حال حاضر برای پرسنل معاونت های توسعه مدیریت و منابع، معاونت تحقیقات و فناوری، درمان، آموزشی، بهداشتی و حوزه ریاست دانشگاه فاز دوم پرونده سلامت شامل پایش وضعیت شنوایی، سلامت چشم، وضعیت تغذیه و روان، بررسی سلامت ریه و معاینات بالینی انجام شده است و پرونده سلامت آنان وارد فاز سوم می شود.

دکتر محمد جعفر محبی مدیر پشتیبانی و رفاهی دانشگاه  در جلسه رابطین طرح غربالگری سلامت پرسنل دانشگاه گفت: در حال حاضر برای پرسنل معاونت های توسعه مدیریت و منابع، معاونت تحقیقات و فناوری، درمان، آموزشی، بهداشتی  و حوزه ریاست دانشگاه  فاز دوم پرونده سلامت  شامل پایش وضعیت شنوایی، سلامت چشم، وضعیت تغذیه و روان، بررسی سلامت ریه و معاینات بالینی انجام شده است و پرونده سلامت آنان وارد فاز سوم می شود.

وی با اشاره به  انجام شدن فاز دوم سلامت برای پرسنل درمانی بیمارستان خاتم الانبیاء خفر گفت: همچنین مرحله دوم پرونده سلامت پرسنل نیز برای بیمارستان های پیمانیه و مطهری جهرم در حال انجام  است.

به گفته وی فاز سوم پرونده سلامت پرسنل دانشگاه، بررسی و پیگیری پرونده های تکمیل شده و ارجاع افراد به پزشک خانواده و پزشکان متخصص در صورت نیاز است.

فاز دوم پرونده سلامت پرسنل معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه از شنبه 28 دی ماه 98 آغاز می شود.

این جلسه امروز 22 دی ماه 98 در سالن شهید ایرانمنش دانشگاه برگزار شد.

1398/10/22