۱۳۹۹ سه شنبه ۱۴ مرداد
درمان
حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری؛ از اهداف اصلی پرونده سلامت کارکنان/ ثبت 720 پرونده سلامت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی جهرم
مدیر پشتیبانی و رفاهی دانشگاه از ثبت 720 پرونده سلامت پرسنل دانشگاه خبر داد و گفت: از دو هزار پرسنل دانشگاه تا کنون برای 720 پرسنل، غربالگری سلامت انجام شده است.
مدیر پشتیبانی و رفاهی دانشگاه از ثبت 720 پرونده سلامت پرسنل دانشگاه خبر داد و گفت: از دو هزار پرسنل دانشگاه تا کنون برای  720 پرسنل، غربالگری سلامت انجام شده است.

به گزارش وبدا جهرم؛ دکتر محمد جعفر محبی هدف اصلی تشکیل پرونده سلامت کارکنان را حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری برای آنان دانست و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی متولی سلامت  و بهداشت در جامعه است و رویکرد و نگاه اصلی ما در این طرح، تنها کمک به سلامت پرسنل بوده است.

وی در ادامه افزود: از اقداماتی که تا کنون در راستای تشکیل پرونده سلامت پرسنل دانشگاه انجام گرفته است، می توان به غربالگری و انجام آزمایش های پایه برای بررسی سلامت عملکرد کلیه، کبد، قلب، پایش فشار خون، قند خون و غیره  اشاره کرد.

وی گفت: تا کنون برای 720 نفر از پرسنل دانشگاه پرونده سلامت تشکیل و غربالگری سلامت انجام شده است. که از این تعداد، 320 نفر مربوط به  پرسنل معاونت های دانشگاه و 400 نفر مربوط به پرسنل بیمارستان ها می شود.

به گفته وی در این طرح برای پرسنل خانم بالای 35 سال تست غربالگری سرطان سینه و بیماری های سینه و برای آقایان بالای 50 سال تست غربالگری سرطان پروستات صورت گرفته است.

دکتر محبی عنوان کرد:  از دیگر اهداف ما در این طرح که به جد بر آن تمرکز داریم محرمانه ماندن وضعیت سلامت پرسنل است. حفظ اسرار پرسنل و مشکلات سلامت  آنان از اولویت های مهم در این طرح است.

وی با اشاره به فاز دوم این طرح و  اقدامات آتی در پرونده سلامت پرسنل دانشگاه گفت: فاز دوم این طرح، استقرار یک تیم درمانی متشکل از یک پزشک عمومی، دو کارشناس بهداشت حرفه ای، یک کارشناس تغذیه و یک کارشناس بهداشت روان به مدت یک روز در واحد های دانشگاه است که وضعیت شنوایی، سلامت چشم، وضعیت تغذیه و روان پرسنل را سنجش می کنند و در صورت نیاز به پزشک متخصص ارجاع می دهند.

به گفته وی پرسنلی که پرونده سلامت آنان به ثبت رسیده  و آزمایشات آنان انجام شده است به زودی وارد فاز دوم  این طرح می شوند.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیمارستان ها و معاونت های دانشگاه  دارای یک رابط سلامت هستند که در انجام پروسه های درمانی "پرونده سلامت پرسنل" همکاری نموده و گزارشات را در اختیار ما قرار می دهند.

دکتر  محبی با اشاره به دو روش ثبت پرونده سلامت کارکنان دانشگاه گفت: پرونده سلامت پرسنل بصورت سنتی، ثبت کاغذی و دیگری بصورت الکترونیک در سامانه طب کار وزرات بهداشت ثبت می شود که امیدواریم این اطلاعات در سامانه سیب هم به ثبت برسد.

1398/09/17
2024