۱۳۹۹ شنبه ۱۷ خرداد
المپياد علمي
يازدهمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي جهرم همزمان با سراسر كشور برگزار شد
يازدهمين المپياد علمي دانشجويان علوم پزشكي جهرم همزمان با سراسر كشور روز گذشته 6 ارديبهشت ماه 98 در دانشگاه برگزار شد.

دكتر مريم دهقان پور مدير امور آموزشي دانشگاه گفت: اين المپياد  با حضور 30 نفر از دانشجويان دانشگاه همزمان با سراسر كشو در شش حيطه  برگزار شد.

وي افزود: در دانشگاه علوم پزشكي جهرم از هر حيطه، 5 نفر دانشجو با سپري كردن آزمونهاي قبلي شركت كردند.

دكتر دهقان پور حيطه هاي المپياد را شامل  تفكر علمي در علوم پايه، مديريت نظام سلامت، حيطه كارآفريني در بستر دانشگاههاي هزاره سوم، استدلال باليني، آموزش پزشكي، مطالعات ميان رشته اي علوم انساني و سلامت دانست.

دانشجويان شركت كننده در برخي حيطه ها اجازه داشتند هر نوع كتاب فارسي يا انگليسي از جمله ديكشنري را همراه داشته باشند.

كليه مراحل دريافت، چاپ، تكثير و قرنطينه و حفاظت سوالات تا روز آزمون توسط حراست دانشگاه انجام مي شود.

اين المپياد توسط مديريت امور آموزشي دانشگاه با همكاري مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي و حراست دانشگاه برگزار شد.

1398/02/07

دانشگاه علوم پزشکی جهرم