۱۳۹۹ شنبه ۱۸ مرداد
فرهنگی ودانشجویی
جلسه شورای بهداشت روان با حضور رئیس دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی و مشاوران اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه برگزار شد
ارائه عملکرد های اداره مشاوره و روان دانشگاه در ایام بحران کرونا، بررسی و رفع کمبود های موجود در راستای ارتقاء کیفیت مشاوره های دانشجویی از مباحث گفته شده در این جلسه بود.
 ارائه عملکرد های اداره مشاوره و روان دانشگاه در ایام بحران کرونا، بررسی و رفع کمبود های موجود در راستای ارتقاء کیفیت مشاوره های دانشجویی  از مباحث گفته شده در این جلسه بود.

تهیه کلیپ های آموزشی انگیزشی جهت دانشجویان و انتشار آن در فضای مجازی، تهیه کتابچه آموزشی جهت بیماران مبتلا به کرونا و توزیع آن در بین بیماران نقاهتگاه و  تشکیل گروه مجازی جهت پرسنل و کادر درمان با هدف ارتقاء روحیه این عزیزان از عملکرد های صورت گرفته اداره مشاوره وروان دانشگاه در ایام بحران کرونا بوده است.

از دیگر عملکرد های انجام شده  توسط مشاوران دانشگاه ارائه مشاوره مجازی و حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی جهت پرسنل خط درمان کرونا، پیگیری وضعیت روانشناختی دانشجویان آسیب پذیر و در معرض آسیب روانی و همین طور مبتلا به کرونا به صورت غیر حضوری بوده است.

1399/05/08

دانشگاه علوم پزشکی جهرم