۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۰ مهر
.
درمان
افراد لاغر هم مي توانند در معرض ابتلا به كبد چرب باشند
متخصص داخلي و عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي جهرم گفت:  در افراد لاغر رژيم غذايي نامناسب، نخوردن ميوه و سبزيجات نيز ايجاد كبد چرب مي كند.

دكتر مسيح الله شاكري اظهار داشت:  عمده علل ايجاد كبد چرب در سالهاي اخير در ايران و دنيا، اضافه وزن و چاقي به دليل تغذيه نامناسب بوده است و  زياده روي در مصرف قندهاي ساده همچون كيك، شكلات، انواع نوشابه، شيريني، دسرها، نبات و آبنبات و روغن ها،لبنيات پرچرب و مصرف الكل از عوامل اثر گذار در ابتلا به كبد چرب است.

وي با بيان اينكه بهبود كبدچرب با اصلاح وزن، ورزش و همزمان داشتن يك رژيم غذايي ايجاد مي شود،تصريح كرد:  در افراد لاغر رژيم غذايي نامناسب، نخوردن ميوه و سبزيجات نيز ايجاد كبد چرب مي كند.

وي بيان كرد: براي پيشگيري از ابتلا به كبد چرب بايد وزن خود را در حد طبيعي نگه داشت مصرف قندها و چربي ها بايد متعادل باشد.

به گفته وي مصرف به اندازه ميوه و سبزيجات، استفاده از لبنيات كم چرب  و داشتن ورزش در برنامه روزانه در پيشگيري از كبد چرب بسيار مهم است.

وي در ادامه تاكيد كرد: بهتر است گوشت مصرفي گوشت سفيد باشد و گوشت قرمز از نوع كم چرب مانند گوشت شترمرغ و بوقلمون استفاده شود.
1398/08/25

دانشگاه علوم پزشکی جهرم