دانشگاه علوم پزشکی جهرم
توسعه
تخصیص اعتبار جدید برای تکمیل بیمارستان 310 تخت خوابی جهرم
با دستور وزیر بهداشت 250 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل بیمارستان 310 تخت خوابی جهرم اختصاص یافت.

روز گذشته 23 دی ماه 98 جلسه ویژه ای با حضور دکتر محمدرضا رضایی نماینده مردم جهرم ، مهندس علیزاده معاون  وزیر راه و مسکن و شهرسازی و دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم در دفتر وزیر بهداشت برگزار شد، دکتر نمکی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با تخصیص و پرداخت مبلغ 250 میلیارد ریال تا پایان بهمن ماه سال جاری جهت تکمیل پروژه بیمارستان 310 تخت خوابی جهرم موافقت کرد.

گفتنی است چندی پیش دکتر سید کامل تقوی نژاد معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور به همرا تیم همراهشان برای بازدید از پروژه های درمانی جهرم  به جهرم آمدند و رضایت خوبی از توسعه پروژه های درمانی جهرم داشتند.

وی در راستای به اتمام رسیدن پروژه بیمارستان 310 تخت خوابی جهرم این قول را داد که برای تخصیص اعتبار جدید برای این بیمارستان رایزنی هایی با معاون  وزیر راه و مسکن و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه کشورداشته باشند که ثمره قول ایشان به بار نشست و اکنون از سوی وزیر بهداشت اعتبار جدید برای بیمارستان 310 تخت خوابی اختصاص یافت.
1398/10/24