دانشگاه علوم پزشکی جهرم
پيام تبريك
پيام رياست دانشگاه علوم پزشكي به مناسبت روز دانشجو
به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دكتر محمد رحمانيان در پيامي روز دانشجو را به دانشجويان گرانقدر تبريك گفت.

متن اين پيام بدين شرح است:
استكبار ستيزي، استقلال طلبي وآزادي خواهي نماد ملتي است كه در طول تاريخ همواره توانسته است، حاكميت فاسد طاغوت را از صحنه روزگار محو نمايد . در اين راه تفكر دانشجويي و حق طلبي جوانان آگاه نقش بسزايي در ايجاد فرهنگ ظلم ستيزي و مبارزه با استكبار داشته است.

16 آذر، روز دانشجو يادآور رشادت، فداكاري و حريت دانشجوياني است كه در راه مقابله با استبداد، استكبار و خفقان رژيم طاغوت با خون خود، نقطه عطفي در انقلاب اسلامي ملت ايران رقم زدند.

بي ترديد دانشجويان عامل موثر رشد و بالندگي جامعه بوده و حضور پررنگ آنان در عرصه هاي مختلف اقتصادي، فرهنگي، سياسي و اجتماعي و با همان روحيه حق طلبي، پرسشگري و دانش اندوزي مي توانند آينده توام با موفقيت كشور را تضمين كنند.

اينجانب ضمن احترام به مقام شامخ شهيدان دانشجوي 16 آذر ، اين روز را به همه دانش پژوهان علم دوست و  دانشجويان سراسر كشور بالاخص دانشجويان گرانقدر دانشگاه علوم پزشكي جهرم تبريك عرض مي نمايم و اميدوارم در سايه عنايت حضرت حق و با تعهد و افزايش بصيرت ديني و بينش اسلامي همواره در راه ارتقاء و توسعه علمي گام بردارند.

دكتر محمد رحمانيان
رئيس دانشگاه علوم پزشكي جهرم